Inloggen Registreren   0 producten € 0,00

Trust Iris 4K Ultra HD Conference Camera

212558
Trust Iris 4K Ultra HD Conference Camera | 24073Trust Iris 4K Ultra HD Conference Camera | 24073Trust Iris 4K Ultra HD Conference Camera | 24073Trust Iris 4K Ultra HD Conference Camera | 24073
Beoordeling
Artikelnummer212558
Fabrikantcode24073
EAN code8713439240733
Fabrieksgarantie24 maanden
VerzendkostenGratis (binnen Nederland)
Levertijdonbekend
Voorraadstatus
Geen voorraad
Geen voorraad leverancier

€ 849,00

€ 701,65 excl. btw

  Stel een vraag  Verlanglijst
De Trust IRIS is het ideale apparaat voor het kantoor van de toekomst. Dankzij de plug & play-installatie kun je elke kantoorruimte in een handomdraai omtoveren tot een volwaardige digitale conferentieruimte. Zowel je personeel als je klanten kunnen in alle vrijheid optimaal samenwerken terwijl ze toch op veilige afstand van elkaar blijven.

IRIS is compatibel met Teams, Zoom, Google Meet, GoToMeeting, Webex en elke andere online app voor videochats. Tot wel acht personen in dezelfde ruimte zijn duidelijk zichtbaar en hoorbaar, terwijl zij toch voldoende afstand van elkaar houden. De Iris biedt diverse technische voordelen, zoals uitgebreide instellingen voor de camera en geluidskwaliteit.

Aansluiten en gaan
De IRIS is binnen enkele minuten klaar voor gebruik. Haal het product uit de verpakking, sluit het aan op een laptop, en klaar! Je kunt nu direct een vergadering starten. Gebruik de afstandsbediening om met één druk op een knop het beeld en geluid van interactieve vergaderingen te beheren.

ClearView-technologie met 4K-resolutie en een kijkhoek van 120° breed
De ClearView-technologie van de IRIS omvat een HD-sensor met een verbluffende beeldresolutie en een brede kijkhoek. Elke persoon in de ruimte is hierdoor volledig zichtbaar in High-Definition kwaliteit, zonder dat mensen dicht op elkaar hoeven te zitten.

De IRIS biedt diverse opties om individuele deelnemers te volgen en kaderen. Het dynamische bereik waarborgt een scherp beeld onder alle lichtomstandigheden. Verder is de IRIS uitgerust met een functie om de spreker te volgen door automatisch mee te draaien en in te zoomen.

ClearSound-technologie voor hoogwaardige audioprestaties
De ClearSound-technologie van de IRIS omvat onder andere een hoogwaardige luidspreker met spraakoptimalisatie. Trillingen worden automatisch uit alle geluiden gefilterd om galm te voorkomen en een uitstekende audiokwaliteit te leveren.

Het geïntegreerde microfoonarray heeft een bereik tot 5 meter en maakt gebruik van een algoritme dat zorgt dat alle deelnemers duidelijk hoorbaar zijn, ongeacht waar zij zitten. Dankzij de ruisonderdrukkende functie heb je tijdens vergaderingen geen last van omgevingsgeluiden.

De IRIS is geschikt voor grote én kleine vergaderruimten
Een van de grootste voordelen van de IRIS is dat je elke kleine vergaderruimte omtovert tot een volwaardige conferentieruimte. De groothoeklens en het fantastische microfoonarray van de IRIS waarborgen een perfecte ervaring voor elke vergadering waarbij 2 tot 8 personen op veilige afstand van elkaar zitten.



Producteigenschappen Trust Iris 4K Ultra HD Conference Camera

Prestatie

Full HD

Kenmerken

Face tracking
Kleur
Zwart

Design

Montagewijze
Clip/standaard
Interface
USB 3.2 Gen 1

Gewicht en omvang

Hoogte
141 mm
Breedte
601 mm
Diepte
115 mm
Gewicht
2200 g

Audio

Aantal microfoons
1
Microfoon

Camera

Maximale beeldsnelheid
60 fps

Lenssysteem

Zoomcapaciteit

Videokaart

Maximale resolutie
3840 x 2160 pixels

Beveiliging

Bewegingsdetectie

Video

Maximale videoresolutie
3840 x 2160 Pixels

Producteigenschappen van Trust Iris 4K Ultra HD Conference Camera

    • https://youtu.be/vP0aRE8BNqU

Aanvullende producten voor Trust Iris 4K Ultra HD Conference Camera

Artnr Omschrijving Ga Prijs
212559 Trust IRIS Extended Microphone 24 € 157,00

Links met betrekking tot Trust Iris 4K Ultra HD Conference Camera

.   https://www.trust.com/nl/product/24073-iris-4k-ultra-high-definition-conference-...


Alle genoemde prijzen zijn inclusief BTW, tenzij anders vermeld.

Met zorg wordt de productinformatie van elk product door ons vastgelegd. Mocht er naar uw mening toch iets niet kloppen, wilt u dan zo vriendelijk zijn om dit aan ons te melden. Aan foutieve of onvolledige informatie kunnen geen rechten ontleend worden. Prijzen zijn onder voorbehoud en kunnen wijzigen als gevolg van fouten, marktontwikkeling en/of dollarkoers.