Inloggen Registreren   0 producten € 0,00

Arozzi Arena Gaming Desk Pure Black

212562
Arozzi Arena Gaming Desk Pure Black | ARENA-PURE-BL#BOXArozzi Arena Gaming Desk Pure Black | ARENA-PURE-BL#BOX
Beoordeling
Artikelnummer212562
FabrikantcodeARENA-PURE-BL#BOX
EAN code
Fabrieksgarantie24 maanden
VerzendkostenGratis (binnen Nederland)
LevertijdNiet meer leverbaar
Voorraadstatus
Geen voorraad
Geen voorraad leverancier
Het hele oppervlak van het Arozzi Arena-bureau is bedekt met een verwisselbare microvezelmuismat bovenop een stevig MDF-bord. De muismat is speciaal ontworpen om te passen bij het gebogen Arena-bureau van 1,31 vierkante meter met een antislip rubberen onderkant om ervoor te zorgen dat het op zijn plaats blijft.

Waterbestendig en gemakkelijk schoon te maken
De full-surface muismat is ook waterbestendig, waardoor schoonmaken gemakkelijk en eenvoudig is. Als je een grondigere reiniging wilt, gooi je hem gewoon in de wasmachine op een lage temperatuur en laat je hem aan de lucht drogen.

Kabelbeheer
De Arena heeft 3 uitsparingen bovenop het oppervlak die leiden naar een gaasmand die stevig tegen de onderkant van het bureaublad wordt gehouden voor kabelbeheer. Dit systeem is gemakkelijk te beheren, uit de weg en ziet er geweldig uit.

Monitor bevestiging
De 3 uitsparingen zijn niet alleen voor kabelbeheer, maar ook voor het bevestigen van monitoren. Het 160 cm brede bureau is ruim genoeg voor 3 grote monitoren.

Hoogte verstelbaar
De Arena heeft stevige stalen poten die in hoogte verstelbaar zijn tot 10 cm. Gebruik de inbussleutel om de poten recht te zetten en extra stabiliteit toe te voegen. Er zijn ook 4 balansverstelknoppen onder de poten om te voorkomen dat het bureau wiebelt, zodat het zich kan aanpassen aan je persoonlijke omgeving.

Kenmerken
• Muismat over het hele oppervlak
• Muismat is waterbestendig en machinewasbaar
• Groot oppervlak van 160x82cm
• 3 uitsparingen voor kabelbeheer en monitorbevestiging
• Kabelmand past goed onder het bureau
• Stevige stalen poten voor langdurige stabiliteit

Gerelateerde artikelgroepen Arozzi Arena Gaming Desk Pure Black

Monitoren
Klik hier voor Monitoren
 
Consumenten PC's
Klik hier voor Consumenten PC's
 
Game stoelen
Klik hier voor Game stoelen

Alle genoemde prijzen zijn inclusief BTW, tenzij anders vermeld.

Met zorg wordt de productinformatie van elk product door ons vastgelegd. Mocht er naar uw mening toch iets niet kloppen, wilt u dan zo vriendelijk zijn om dit aan ons te melden. Aan foutieve of onvolledige informatie kunnen geen rechten ontleend worden. Prijzen zijn onder voorbehoud en kunnen wijzigen als gevolg van fouten, marktontwikkeling en/of dollarkoers.