Inloggen Registreren   0 producten € 0,00

Trust GXT716 Rizza RGB Led Gaming stoel

213503
Trust GXT716 Rizza RGB Led Gaming stoel | 23845Trust GXT716 Rizza RGB Led Gaming stoel | 23845Trust GXT716 Rizza RGB Led Gaming stoel | 23845Trust GXT716 Rizza RGB Led Gaming stoel | 23845
Beoordeling
Artikelnummer213503
Fabrikantcode23845
EAN code8713439238457
Fabrieksgarantie24 maanden
VerzendkostenGratis (binnen Nederland)
Levertijd3-5 werkdagen
Voorraadstatus
Geen voorraad
Leverancier heeft voorraad

€ 388,00

€ 320,66 excl. btw

  Stel een vraag  Verlanglijst
Verlicht je games
Een gamestoel moet twee dingen zijn: comfortabel en stijlvol. Want laten we eerlijk zijn; een gamestoel is het meest opvallende onderdeel van je gamekamer. De Trust GXT 716 Rizza doet beiden geweldig. Het is extreem comfortabel dankzij de nek- en lendenkussens, terwijl de geïntegreerde RGB-LED-verlichte randen voor een stijl zorgen die de Rizza het centrum van jouw gamekamer maakt.

RUIM 350 RGB-MODI
De Trust Rizza is volledig te personaliseren. De kleurrijke RGB-buizen zijn op 12 vaste kleuren te zetten, de helderheid is aan te passen en je kiest uit ruim 350 verschillende RGB-modi met de afstandsbediening. De verlichting wordt gevoed met de meegeleverde powerbank, waardoor je de stoel niet aan je pc hoeft te verbinden met een kabel. Jouw troon, jouw identiteit.

Urenlang comfortabel gamen
Stijl is één ding, maar natuurlijk is het belangrijk om comfortabel te blijven. Deze high-end gamestoel is volledig naar eigen smaak aan te passen. De zitting is met de klasse-4-gasvering in hoogte verstelbaar, terwijl de kantelbare rugleuning je meer dan genoeg ondersteunt om comfortabel te blijven gamen. Plaats de verstelbare nek- en lendenkussens waar je wil en geniet van je games zonder last te krijgen van je rug.

Stevig
Dankzij de solide basis is de Trust GXT 716 enorm stevig. De grote wielen zorgen voor meer dan genoeg mobiliteit, terwijl de 360°-draaibare zitting je snel laten omdraaien wanneer dat nodig is. De Trust Riza zorgt ervoor dat elke gamer, tot 2 meter lang en 150kg in gewicht, comfortabel kan gamen.

Gemakkelijk
Met de afstandsbediening is het eenvoudig om de gewenste instellingen te kiezen. Zet je de Rizza uit, dan onthoudt deze stoel welke RGB-instellingen je als laatst hebt gebruikt wanneer je het weer aan zet. En als alles goed staat ingesteld, dan berg je de afstandsbediening op in het geïntegreerde zakje waar je ook de powerbank in opbergt. Alles binnen handbereik; de overwinning wacht op je.
• Inclusief afstandsbediening voor licht

Producteigenschappen Trust GXT716 Rizza RGB Led Gaming stoel

Kenmerken

Kleur
Zwart/RGB
Materiaal
Kunstleer

Design

Kleur zitting
Zwart
Kleur rugleuning
Zwart
Kleur onderkant
Zwart
Armsteun
Frame Kleur
Zwart

Kenmerken

Serie
Rizza
Aantal wielen
5 wiel(en)
Wieldiameter
60 mm
Gaslift klasse
4
Accessoires

Ergonomie

Neksteunkussen
Verstelbare rugsteun

Gewicht en omvang

Gewicht
21.00 kg

Producteigenschappen van Trust GXT716 Rizza RGB Led Gaming stoel

    • Inclusief afstandsbediening voor licht

Aanvullende producten voor Trust GXT716 Rizza RGB Led Gaming stoel

Artnr Omschrijving Ga Prijs
200977 Arozzi Vloermat, Blauw 24 € 55,00
200978 Arozzi Vloermat, Groen 24 € 55,00

Gerelateerde artikelgroepen Trust GXT716 Rizza RGB Led Gaming stoel

Game stoel accessoires
Klik hier voor Game stoel accessoires
 
Gaming Desks
Klik hier voor Gaming Desks
 

Alle genoemde prijzen zijn inclusief BTW, tenzij anders vermeld.

Met zorg wordt de productinformatie van elk product door ons vastgelegd. Mocht er naar uw mening toch iets niet kloppen, wilt u dan zo vriendelijk zijn om dit aan ons te melden. Aan foutieve of onvolledige informatie kunnen geen rechten ontleend worden. Prijzen zijn onder voorbehoud en kunnen wijzigen als gevolg van fouten, marktontwikkeling en/of dollarkoers.