Inloggen Registreren   0 producten € 0,00

Logitech Combo Touch Graphite iPad 7th

213670
Logitech Combo Touch Graphite iPad 7th | 920-009629Logitech Combo Touch Graphite iPad 7th | 920-009629Logitech Combo Touch Graphite iPad 7th | 920-009629
Beoordeling
Artikelnummer213670
Fabrikantcode920-009629
EAN code5099206090194
Fabrieksgarantie24 maanden
VerzendkostenGratis (binnen Nederland)
Levertijd1-2 weken
Voorraadstatus
Geen voorraad
Leverancier heeft voorraad

€ 160,00

€ 132,23 excl. btw

  Stel een vraag  Verlanglijst
EEN CASE WAARMEE HET ECHT ZAL KLIKKEN

Touch down van de ultieme case voor iPad (7e, 8e en 9e generatie). De Combo Touch combineert een nauwkeurige trackpad met een verlicht toetsenbord van normaal formaat voor je iPad. Dankzij ondersteuning van Multi-touch beweging verandert je iPad in een productiviteitstool voor spreadsheets en documenten, een robuuste onderwijstool voor lessen op afstand en meer. De mogelijkheden zijn eindeloos.

GEWELDIGE PRECISIE

Werk met trackpadprecisie in apps zoals Notes, Pages, Numbers en Keynote. Je kunt met gemak cellen markeren in spreadsheets, woorden kopiėren en e-mails bewerken.

GEWELDIGE BEDIENING

Geef je productiviteit een boost met de bewegingen voor meerdere vingers waarmee je al vertrouwd bent. Veeg, scrol, wissel van app, knijp, dubbeltik en meer.

VERLICHTE TOETSEN

Elk toetsenbord dat Logitech maakt, steunt op 20 jaar ervaring in het typen, zodat je toetsaanslagen vloeiend, natuurlijk en nauwkeurig zijn. Geniet van uren comfortabel typen dankzij de grote, ruim geplaatste toetsen die het hele toetsenbord in beslag nemen zodat je genoeg plaats hebt voor je handen. Logitech-toetsenborden hebben een schaarmechanisme onder elke toets voor keer op keer de perfecte weerstand.

VIER GEBRUIKSSTANDEN

Combo Touch is flexibel genoeg voor elke taak.

Typmodus: Zet het scherm rechtop en open de standaard om notities of e-mails te typen.

Weergavemodus: Maak het toetsenbord los en trek de standaard uit om films en tv-programma's te kijken.

Tekenmodus: Trek de standaard helemaal uit naar achteren voor de perfecte hoek om aantekeningen te maken met Apple Pencil (1e gen) of Logitech Crayon.

Leesmodus: Klap de standaard in en maak het toetsenbord los om boeken, artikelen en meer te lezen.

FLEXIBELE HOUDER

De flexibele standaard biedt 40° kanteling zodat je je iPad voor elke taak in de juiste hoek kunt zetten. Een stevig mechanisch scharnier zorgt dat de standaard goed blijft staan en niet inklapt, zelfs bij vinnig typen.

Producteigenschappen Logitech Combo Touch Graphite iPad 7th

Auto Wake/Sleep
Standaard

Kenmerken

Merk compatibiliteit
Apple
Compatible met
Ipad (7,8,9th generation)
Type Case
Toetsenbord

Gewicht en omvang

Diepte
195 mm
Breedte
257 mm
Hoogte
22.55 mm

Design

Kleur
Grijs

Gerelateerde artikelgroepen Logitech Combo Touch Graphite iPad 7th

Tablets
Klik hier voor Tablets
 
 

Alle genoemde prijzen zijn inclusief BTW, tenzij anders vermeld.

Met zorg wordt de productinformatie van elk product door ons vastgelegd. Mocht er naar uw mening toch iets niet kloppen, wilt u dan zo vriendelijk zijn om dit aan ons te melden. Aan foutieve of onvolledige informatie kunnen geen rechten ontleend worden. Prijzen zijn onder voorbehoud en kunnen wijzigen als gevolg van fouten, marktontwikkeling en/of dollarkoers.