Inloggen Registreren   0 producten € 0,00

Axtel Full HD Webcam Pro

213948
Axtel Full HD Webcam Pro | AX-FHD-1080P-PROAxtel Full HD Webcam Pro | AX-FHD-1080P-PROAxtel Full HD Webcam Pro | AX-FHD-1080P-PRO
Beoordeling
Artikelnummer213948
FabrikantcodeAX-FHD-1080P-PRO
EAN code5901986762386
Fabrieksgarantie24 maanden
Verzendkosten€ 4,50 (binnen Nederland)
LevertijdNiet meer leverbaar
Voorraadstatus
Geen voorraad
Geen voorraad leverancier
Breng uw online zakelijke bijeenkomsten het dichtst bij een levensechte ervaring met de Axtel AX-FHD Webcam Pro. Deze nieuwe ultramoderne webcam maximaliseert de effectiviteit van uw bedrijf door een superieure kwaliteit van virtuele vergaderingen mogelijk te maken met de meest geavanceerde technologie.

Lichaamstaal is een belangrijk element in interpersoonlijke communicatie, die alleen kan worden overgebracht als je de andere persoon observeert. Daarom is een ononderbroken beeld cruciaal voor effectieve communicatie als het gaat om online vergaderen. De Axtel AX-FHD Webcam Pro biedt een onberispelijk beeld gegarandeerd door Full HD 1080p videokwaliteit naast een uitzonderlijke framesnelheid van 60 FPS - de beste prestaties op de webcammarkt. Bovendien is hij voorzien van een extra groothoek van 105 graden, wat vooral handig is als een whiteboard wordt gebruikt voor presentaties of als er veel mensen in de ruimte zijn om in het beeld te passen.

Wat de AX-FHD Webcam Pro onderscheidt van andere webcams, is de hoogwaardige glazen lens. Deze webcam presteert ook uitstekend in verre van ideale omstandigheden. Gebrek aan goede verlichting is geen probleem. Bovendien kun je met de ingebouwde ruisonderdrukkende microfoon actief deelnemen aan discussies zonder dat je een extra apparaat nodig hebt. Geleverd met tal van handige elementen, zoals een privacysluiter om veiligheid te garanderen wanneer het apparaat momenteel niet in gebruik is, en een 2 meter lange USB 2.0-kabel voor extra gebruikscomfort.

Producteigenschappen Axtel Full HD Webcam Pro

Prestatie

Full HD

Kenmerken

Kleur
Zilver

Design

Montagewijze
Klem
Interface
USB

Audio

Microfoon

Videokaart

Maximale resolutie
1920 x 1080 pixels

Beveiliging

Bewegingsdetectie

Alle genoemde prijzen zijn inclusief BTW, tenzij anders vermeld.

Met zorg wordt de productinformatie van elk product door ons vastgelegd. Mocht er naar uw mening toch iets niet kloppen, wilt u dan zo vriendelijk zijn om dit aan ons te melden. Aan foutieve of onvolledige informatie kunnen geen rechten ontleend worden. Prijzen zijn onder voorbehoud en kunnen wijzigen als gevolg van fouten, marktontwikkeling en/of dollarkoers.