Inloggen Registreren   0 producten € 0,00

Noctua NA-FD1, Fan Duct Kit

215092
Noctua NA-FD1, Fan Duct Kit | NA-FD1Noctua NA-FD1, Fan Duct Kit | NA-FD1Noctua NA-FD1, Fan Duct Kit | NA-FD1
Beoordeling
Artikelnummer215092
FabrikantcodeNA-FD1
EAN code9010018201109
Fabrieksgarantie72 maanden
Verzendkosten€ 4,50 (binnen Nederland)
Levertijd2-3 werkdagen
Voorraadstatus
Geen voorraad
Leverancier heeft voorraad

€ 13,00

€ 10,74 excl. btw

  Stel een vraag  Verlanglijst
De Noctua NA-FD1 - Fan Duct Kit maakt het mogelijk om de prestaties van Noctua NH-L9i en NH-L9a processorkoelers aanzienlijk te verbeteren in Small Form Factor (SFF)-behuizingen met een afstand van 5mm tot 45mm tussen de koeler en een geperforeerd boven- of zijpaneel. Door deze ruimte te overbruggen wordt voorkomen dat de koeler warme lucht uit het binnenwerk aanzuigt. Door verse lucht van buiten door het geperforeerde paneel aan te zuigen kan, afhankelijk van de opstelling, de processortemperatuur met wel 5°C of meer worden verlaagd. Aangezien het luchtkanaal is samengesteld uit modulaire EVA-schuim spacers van verschillende dikte kan het kanaal in stappen van 1mm worden aangepast van 5mm tot 45mm om in vrijwel elke behuizing te passen. Kortom, de NA-FD1 is een eenvoudige maar slimme, flexibele en kosteneffectieve manier om de efficiëntie van NH-L9-koelers te verhogen!

• Overbrugt de ruimte tussen de ventilator en geperforeerde kastpanelen, zodat de koeler frisse lucht van buiten kan aanzuigen voor betere koelprestaties (tot 5°C of meer)
• Modulair systeem gemaakt van EVA-schuim spacers, verstelbaar van 5 tot 45mm in stappen van 1mm, ideaal voor populaire SFF-behuizingen (bijv. Dan A4-SFX, Louqe Ghost S1)
• Compatibel met NH-L9i (chromax.black), NH-L9i-17xx (chromax.black) NH-L9a en NH-L9a-AM4 (chromax.black)
• Eenvoudige, ongecompliceerde installatieprocedure
• Vertrouwde Noctua-kwaliteit, ondersteund door 6 jaar fabrieksgarantie

Links met betrekking tot Noctua NA-FD1, Fan Duct Kit

.   https://noctua.at/en/na-fd1


Alle genoemde prijzen zijn inclusief BTW, tenzij anders vermeld.

Met zorg wordt de productinformatie van elk product door ons vastgelegd. Mocht er naar uw mening toch iets niet kloppen, wilt u dan zo vriendelijk zijn om dit aan ons te melden. Aan foutieve of onvolledige informatie kunnen geen rechten ontleend worden. Prijzen zijn onder voorbehoud en kunnen wijzigen als gevolg van fouten, marktontwikkeling en/of dollarkoers.