Inloggen Registreren   0 producten € 0,00

Fujitsu ScanSnap iX1300 A4 scanner

215720
Beoordeling
Artikelnummer215720
FabrikantcodePA03805-B001
EAN code4939761312533
Fabrieksgarantie12 maanden
VerzendkostenGratis (binnen Nederland)
Levertijd3-5 werkdagen
Voorraadstatus
Geen voorraad
Leverancier heeft voorraad

€ 317,00

€ 261,98 excl. btw

  Stel een vraag  Verlanglijst
Kleine scanner, krachtige oplossing

Past bij uw leefstijl en op elk bureau
De moderne manier van werken zit soms vol verrassingen. Soms zitten we aan kleine bureaus of op nieuwe locaties.

De slimme en ultracompacte iX1300 is gemaakt voor elke werkplek , op kantoor of thuis, en helpt u om productief te blijven waar u ook bent

Simpel, praktisch en efficiënt
Dankzij de innovatieve documentinvoer heeft de iX1300 een zeer compact formaat en is hij onze kleinste desktopscanner tot nu toe. De scanner biedt een slimmere manier van werken: hij maakt direct verbinding met wifi en kan zonder computer scannen naar de cloud met ScanSnap Cloud.
De iX1300 zit boordevol tijdsbesparende en efficiënte functies. De scanner hoeft bijvoorbeeld niet op te warmen en is direct klaar voor gebruik. En met het papierpad kunt u losse pagina's direct scannen zelfs zonder de klep te openen. De toevoer heeft capaciteit voor twintig pagina's en kan een indrukwekkende dertig dubbelzijdige pagina's per minuut verwerken, zodat u in een mum van tijd kunt scannen.
De intuïtieve ScanSnap Home-software (meegeleverd) helpt u om uw papieren eenvoudig om te zetten naar de digitale bestanden die u nodig heeft. Zo heeft u uw administratie beter onder controle en kunt u zich richten op belangrijkere zaken.
Dankzij onze meest praktische scanner ooit profiteert u van een hogere persoonlijke productiviteit. Met de iX1300 wordt papierwerk kinderspel voor u en uw bedrijf.

Scanner met papierpad
Met ScanSnap hoeft u geen IT-expert te zijn, u hoeft alleen maar op een knop te drukken. En met de iX1300 hoeft u zelfs de klep niet te openen.
Door het papierpad kunt u direct beide kanten scannen van een losse pagina of een folder van maximaal 2 mm dik. U hoeft ze alleen maar in te voeren en op de scan-knop te drukken

Documentinvoer met u-bocht
De iX1300 is onze meest compacte desktopscanner. Hij dankt zijn uiterst compacte formaat aan de innovatieve documentinvoer met u-bocht. Daardoor hoeft u geen ruimte te maken op uw bureau voor een uitvoerlade als u meerdere pagina's scant. Dat bespaart niet alleen tijd maar ook ruimte.

Wifi-verbinding
Met een directe wifi-verbinding en scannen zonder pc kunt u de iX1300 snel instellen en direct scannen naar de clouddienst van uw voorkeur of onze mobiele app. Of u kunt alsnog direct naar uw pc scannen.

Standaard, aanpasbare digitale bestanden
Geef uw productiviteit een boost. Met de iX1300 kunt u uw documenten opslaan in verschillende formats, zoals pdf en doorzoekbare pdf, aanpasbare MS Word-, Excel- en PowerPoint-bestanden of JPEG. Een praktische functie waardoor u flexibel kunt omgaan met uw digitale bestanden

Scan snel meerdere pagina's
Efficiënt werken is een topprioriteit in onze moderne wereld en dat is precies wat de iX1300 doet.
De scanner heeft een indrukwekkende scansnelheid van dertig dubbelzijdige pagina's per minuut en bevat een automatische documentinvoer voor twintig pagina's. Zo kunt u in een mum van tijd elk document scannen dat u wilt, waarna u zich snel weer bezig kunt houden met belangrijkere zaken.

Tags toevoegen aan bestanden
U kunt zelf eenvoudig tags toevoegen aan uw gescande documenten. Hierdoor wordt het eenvoudig om uw documenten later te zoeken en terug te vinden.

Producteigenschappen Fujitsu ScanSnap iX1300 A4 scanner

Scannen

Scan Resolutie Optisch
600 x 600 dpi
Maximum scanformaat
216 x 360 mm
Duplex scannen
ADF scan snelheid (b/w, A4)
30 ppm
Capaciteit automatische documentinvoer
20 vel

Design

Type Scanner
ADF-scanner
LCD Scherm
Nee
Kleur
Wit

Prestatie

Type beeldsensor
Colour CIS

Scannen

Scanner-drivers
ScanSnap

Gewicht en omvang

Diepte
114 mm
Breedte
296 mm
Hoogte
87 mm
Gewicht
2.0 kg

Netwerk

WiFi

Energie

Stroomverbruik
17 Watt

Afdrukken

Max. Papierformaat
A4

Aansluitingen

USB-poort
USB Versie
3.2 Gen 1

Alle genoemde prijzen zijn inclusief BTW, tenzij anders vermeld.

Met zorg wordt de productinformatie van elk product door ons vastgelegd. Mocht er naar uw mening toch iets niet kloppen, wilt u dan zo vriendelijk zijn om dit aan ons te melden. Aan foutieve of onvolledige informatie kunnen geen rechten ontleend worden. Prijzen zijn onder voorbehoud en kunnen wijzigen als gevolg van fouten, marktontwikkeling en/of dollarkoers.