Inloggen Registreren   0 producten € 0,00

Deltaco Smart Home LED Smart Lamp, GU10

215804
Beoordeling
Artikelnummer215804
FabrikantcodeSH-LGU10CCTC
EAN code7333048054159
Fabrieksgarantie24 maanden
Verzendkosten€ 4,50 (binnen Nederland)
Levertijdonbekend
Voorraadstatus
Geen voorraad
Geen voorraad leverancier

€ 8,50

€ 7,02 excl. btw

  Stel een vraag  Verlanglijst

DELTACO SMART HOME LED lamp, GU10, WiFI 2,4GHz, 4.5W, 326lm, dimbaar, 2700K-6500K, 220-240V, wit

SH-LGU10CCTC is een slimme LED lamp die in elke GU10 lamphouder, ook wel bekend als inbouwspot, geplaatst kan worden. De lamp is dimbaar via de app waardoor je zelf de gewenste lichtsterkte kunt instellen en ook de kleurtemperatuur van warm wit naar koud wit kan veranderen om het juiste gevoel in de kamer te krijgen. Het uitgangsvermogen van de SH-LGU10CCTC is 4.5W wat overeenkomt met ongeveer 40W van een traditionele gloeilamp.

Met de DELTACO SMART HOME app verzorg je alle handelingen met de lamp. De installatie is snel en eenvoudig, alles wat je nodig hebt is een functionerend draadloos netwerk, dwz. geen speciale hubs of gateways. In de DELTACO SMART HOME-app kun je individuele lampen afzonderlijk bedienen of ze in verschillende kamers verdelen om eenvoudig een groep lampen te beheren. Naast het in- of uitschakelen van een lamp kun je ook een timer instellen als je wilt dat de lamp na een bepaalde tijd uitgaat. Als alternatief kunt u specifieke tijden plannen waarop deze aan of uit moet staan.

De DELTACO SMART HOME-app biedt ook de mogelijkheid om automatische acties te maken. Het licht gaat bijvoorbeeld aan als de zon ondergaat, of als je meerdere lampen wilt groeperen om op een bepaald moment hetzelfde te doen.

De DELTACO SMART HOME-app is natuurlijk gratis te downloaden voor zowel Android als iOS.

De SH-LGU10CCTC kan ook worden gekoppeld en spraakgestuurd worden samen met Google Assistant of Amazon Alexa om eenvoudig te integreren en een onderdeel te worden van het slimme huis.

Eigenschappen:

  • GU10 aansluiting
  • Timer
  • 5 jaar garantie
  • Lichtstroom max. 326 Lm
  • Vermogen: 4.5W
  • Levensduur: 15000uur
  • WiFI 2,4 GHz 802.11b / g / n
  • Werktemperatuur: -20 ¦ C tot 60 ¦ C
  • Regelbare kleurtemperatuur 2700K-6500K - Warm- en koudwit en alles daartussen
  • Spraakbesturing met Google Assistant en/of Amazon Alexa mogelijk*
Inhoud van de verpakking: led lamp en handleiding

*= geschikte apparatuur voor Google Assistant en/of Amazon Alexa noodzakelijk voor spraakbesturing


Alle genoemde prijzen zijn inclusief BTW, tenzij anders vermeld.

Met zorg wordt de productinformatie van elk product door ons vastgelegd. Mocht er naar uw mening toch iets niet kloppen, wilt u dan zo vriendelijk zijn om dit aan ons te melden. Aan foutieve of onvolledige informatie kunnen geen rechten ontleend worden. Prijzen zijn onder voorbehoud en kunnen wijzigen als gevolg van fouten, marktontwikkeling en/of dollarkoers.