Inloggen Registreren   0 producten € 0,00

PowerA Spectra Xbox X/S Controller

217889
PowerA Spectra Xbox X/S Controller | 1522360-01PowerA Spectra Xbox X/S Controller | 1522360-01
Beoordeling
Artikelnummer217889
Fabrikantcode1522360-01
EAN code0617885023170
Fabrieksgarantie24 maanden
Verzendkosten€ 4,50 (binnen Nederland)
Levertijdonbekend
Voorraadstatus
Geen voorraad
Geen voorraad leverancier

€ 47,00

€ 38,84 excl. btw

  Stel een vraag  Verlanglijst
Verlicht je gameplay met de Spectra Infinity Enhanced Wired Controller voor Xbox Series X|S. Deze unieke gamepad, officieel gelicentieerd door Xbox, biedt een groot aantal aanpasbare kleurencombinaties in drie verschillende lichtzones - kies verschillende kleuren voor elke zone. Een Share-knop, 3,5 mm headset-aansluiting, volumeknop met microfoondemping en nauwkeurig afgestelde thumbsticks maken deze briljante gamepad compleet.

Levendige LED-verlichting
Verander het uiterlijk van je controller op elk moment met dit innovatieve oplichtende ontwerp. Pas de tint en de helderheid aan voor drie verschillende delen van de controller. Kies je kleuren die bij je stemming, je stijl of je andere oplichtende gaminguitrusting passen. Coördineer of contrasteer kleuren in de drie zones en geniet van een serieus elektrische game-ervaring.

Geavanceerde spelknoppen
Houd je duimen op de nauwkeurig afgestelde analoge sticks, terwijl je acties toewijst aan twee knoppen op de achterkant van de controller. Houd de programmeerknop twee seconden ingedrukt, selecteer de gameknop die je wilt toewijzen en kies eenvoudig de rechter of linker Advanced Gaming-knop. Bereik tijdens het spelen maximaal efficiënte gameplay en blijf in controle om het te blijven verpletteren.

Drievoudige triggervergrendelingen
Met 3-weg vergrendelingen voor elke trigger, kunt u met de Spectra Infinity uw controller in een oogwenk afstemmen op uw prestatie-eisen. Pas je snel aan voor kortere triggerworpen en snellere actie of ga voor volledige triggerdiepte om je spel en je tegenstanders aan te passen.

Boordevol functies
De Spectra Infinity Enhanced Wired Controller voor Xbox Series X|S heeft alles wat je nodig hebt. Met de Xbox Share-knop, een volumeknop met one-touch Mic Mute, twee ingebouwde anti-frictieringen en een 3,5 mm audio-aansluiting, geniet je van een complete game-ervaring. Kristalhelder stereogeluid en intuïtieve bediening maken in-game communicatie een fluitje van een cent. Speel overal in de kamer met de gevlochten kabel van 3 meter met een snap-lock-connector en inline-ontgrendeling.

Producteigenschappen PowerA Spectra Xbox X/S Controller

Design

Kleur
Zwart
Wireless

Overig

Geschikt voor PlayStation 5
Geschikt voor Xbox Series X|S
Geschikt voor PS4
Geschikt voor Xbox One
Geschikt voor PS3
Geschikt voor Xbox 360

Alle genoemde prijzen zijn inclusief BTW, tenzij anders vermeld.

Met zorg wordt de productinformatie van elk product door ons vastgelegd. Mocht er naar uw mening toch iets niet kloppen, wilt u dan zo vriendelijk zijn om dit aan ons te melden. Aan foutieve of onvolledige informatie kunnen geen rechten ontleend worden. Prijzen zijn onder voorbehoud en kunnen wijzigen als gevolg van fouten, marktontwikkeling en/of dollarkoers.