Inloggen Registreren   0 producten € 0,00

Seagate One Touch Desktop Hub 20TB

218189
Beoordeling
Artikelnummer218189
FabrikantcodeSTLC20000400
EAN code8719706043724
Fabrieksgarantie24 maanden
VerzendkostenGratis (binnen Nederland)
Levertijd5-8 werkdagen
Voorraadstatus
Geen voorraad
Leverancier heeft voorraad

€ 647,00

€ 534,71 excl. btw

  Stel een vraag  Verlanglijst
Laten we eerlijk zijn, het leven is druk. En het maken van back-ups van digitale herinneringen staat altijd op ieders takenlijst. Vink het af, met de Seagate Ohe Touch Hub. Met deze opslagoplossing met wachtwoordbeveiliging en een USB-C- en USB 3.0-poort aan de voorzijde maakt u snel een back-up van bestanden EN laadt u meerdere apparaten tegelijk op. Dankzij de Windows®- en Mac®-compatibiliteit, mirroring van bestanden, plus opslagcapaciteit voor talloze foto's en nog meer behoort die taak voorgoed tot het verleden.

Vergemakkelijk uw takenlijst
Het leven is druk en het maken van back-ups van digitale herinneringen staat altijd op ieders takenlijst. Vink het af, met de One Touch Hub. Opslag met wachtwoordbeveiliging, een USB-C- en USB 3.0-poort aan de voorzijde om back-ups te maken EN meerdere apparaten op te laden, Windows®/Mac-compatibiliteit plus meerdere capaciteiten om talloze foto's op te slaan.

Versnel uw gegevenscodering met One Touch Hub
Hebt u een harde schijf nodig die uw verwachtingen en vereisten overstijgt? Kies voor One Touch Hub met gegevensbeveiliging. Dankzij de wachtwoordbeveiliging en AES-256-hardwareversleuteling (dezelfde standaard die door de Amerikaanse overheid en wereldwijde inlichtingendiensten worden gebruikt) kunt u erop vertrouwen dat uw digitale leven veilig is gesteld.

Producteigenschappen Seagate One Touch Desktop Hub 20TB

Aansluitingen

USB Versie
3.2 Gen 1

Gewicht en omvang

Gewicht
1250 g
Diepte
45.3 mm
Breedte
198.5 mm
Hoogte
129.9 mm

Kenmerken

Kleur
Zwart

Opslagmedia

Opslagcapaciteit
20000 GB

Gerelateerde artikelgroepen Seagate One Touch Desktop Hub 20TB

Externe Harddisk Tassen
Klik hier voor Externe Harddisk Tassen
 
 

Alle genoemde prijzen zijn inclusief BTW, tenzij anders vermeld.

Met zorg wordt de productinformatie van elk product door ons vastgelegd. Mocht er naar uw mening toch iets niet kloppen, wilt u dan zo vriendelijk zijn om dit aan ons te melden. Aan foutieve of onvolledige informatie kunnen geen rechten ontleend worden. Prijzen zijn onder voorbehoud en kunnen wijzigen als gevolg van fouten, marktontwikkeling en/of dollarkoers.