Inloggen Registreren   0 producten € 0,00

ACT Monitor riser met lade

220724
Beoordeling
Artikelnummer220724
FabrikantcodeAC8210
EAN code8716065489446
Fabrieksgarantie60 maanden
Verzendkosten€ 4,50 (binnen Nederland)
Levertijd2-3 werkdagen
Voorraadstatus
Geen voorraad
Leverancier heeft voorraad

€ 22,00

€ 18,18 excl. btw

  Stel een vraag  Verlanglijst
De ACT AC8210 Monitor Standaard verhoogt de monitor naar een comfortabele hoogte. De standaard ondersteunt extra brede monitoren tot 32" en 10 kg. Verhoog de monitor met 6 of 9 cm. De handige lade is geschikt voor het opbergen van papier, documenten en schrijfspullen. De antislip voetjes zorgen ervoor dat de stand netjes op de plek blijft staan. Wist je dat de stand ook gebruikt kan worden om een printer te verhogen?

Extra brede monitor standaard

Monitoren worden steeds groter en krijgen hierdoor een bredere voet. De AC8210 is speciaal ontworpen voor het ophogen van deze bredere schermen tot een comfortabele hoogte. De verhoger is geschikt voor schermen tot 32 inch en 10 kg.

Handige lade voor het opbergen van accessoires
De monitorstandaard heeft een grote lade voor het opbergen van accessoires zoals documenten, schrijfgerei en A4-notitieblokken. Het is zelfs mogelijk om een printer op de stand te zetten en het printpapier in de lade te bewaren.

Eenvoudig de hoogte aanpassen met de stapelbare potenWil je de monitor nog hoger hebben? Gebruik de meegeleverde pootjes om de monitor met 3 centimeter te verhogen. Wanneer dit nog niet hoog genoeg is, is het mogelijk om de AC8220 te gebruiken. Dit zijn extra pootjes die nog eens drie centimeter verhogen.

Gerelateerde artikelgroepen ACT Monitor riser met lade

Monitoren
Klik hier voor Monitoren
 
 

Alle genoemde prijzen zijn inclusief BTW, tenzij anders vermeld.

Met zorg wordt de productinformatie van elk product door ons vastgelegd. Mocht er naar uw mening toch iets niet kloppen, wilt u dan zo vriendelijk zijn om dit aan ons te melden. Aan foutieve of onvolledige informatie kunnen geen rechten ontleend worden. Prijzen zijn onder voorbehoud en kunnen wijzigen als gevolg van fouten, marktontwikkeling en/of dollarkoers.