Inloggen Registreren   0 producten € 0,00

Conceptronic Koelstandaard

222413
Conceptronic Koelstandaard | THANA03GConceptronic Koelstandaard | THANA03GConceptronic Koelstandaard | THANA03GConceptronic Koelstandaard | THANA03G
Beoordeling
Artikelnummer222413
FabrikantcodeTHANA03G
EAN code4015867222447
Fabrieksgarantie24 maanden
Verzendkosten€ 4,50 (binnen Nederland)
Levertijd3-5 werkdagen
Voorraadstatus
Geen voorraad
Leverancier heeft voorraad

€ 15,00

€ 12,40 excl. btw

  Stel een vraag  Verlanglijst
De Conceptronic ERGO-koelstandaard zorgt voor een veilige en comfortabele werking van uw draagbare apparaat, met een comfortabel ergonomisch ontwerp voor gebruik in elke situatie. De hoogteverstelling op niveau helpt om een correcte zitpositie te behouden tijdens het gebruik van het draagbare apparaat, waardoor de druk op de nek en schouders wordt verlicht. Beschikt over een hol ontwerp voor warmteafvoer, waardoor de luchtcirculatie effectief wordt verbeterd en wordt voorkomen dat het draagbare apparaat prestatieverlies veroorzaakt door oververhitting. De koelstandaard is ook voorzien van een antislip design, zodat het apparaat centraal op de standaard blijft staan. Een handige en veelzijdige toevoeging aan uw mobiele werkstation, perfect voor dagelijks gebruik.

Producteigenschappen Conceptronic Koelstandaard

Kenmerken

Kleur
Grijs

Gewicht en omvang

Breedte
258 mm
Diepte
302 mm
Hoogte
24 mm
Gewicht
691 g

Verpakking

Breedte verpakking
258 mm
Diepte verpakking
302 mm
Hoogte verpakking
24 mm

Ergonomie

In hoogte verstelbaar

Alle genoemde prijzen zijn inclusief BTW, tenzij anders vermeld.

Met zorg wordt de productinformatie van elk product door ons vastgelegd. Mocht er naar uw mening toch iets niet kloppen, wilt u dan zo vriendelijk zijn om dit aan ons te melden. Aan foutieve of onvolledige informatie kunnen geen rechten ontleend worden. Prijzen zijn onder voorbehoud en kunnen wijzigen als gevolg van fouten, marktontwikkeling en/of dollarkoers.