Inloggen Registreren   0 producten € 0,00

Belkin UltraGlass iPhone 14/13/13 Pro

222664
Belkin UltraGlass iPhone 14/13/13 Pro | OVA078ZZ
Beoordeling
Artikelnummer222664
FabrikantcodeOVA078ZZ
EAN code0745883834365
Fabrieksgarantie24 maanden
Verzendkostenvanaf € 2,95
Levertijd2-3 werkdagen
Voorraadstatus
Geen voorraad
Leverancier heeft voorraad

€ 17,00

€ 14,05 excl. btw

  Stel een vraag  Verlanglijst
Laat je iPhone 14, 13, of 13 Pro stralen met de Belkin UltraGlass iPhone 14/13/13 Pro screenprotector. Dit hoogwaardige accessoire biedt ongeėvenaarde bescherming voor het scherm van je waardevolle apparaat. Gemaakt van duurzaam gehard glas, weerstaat deze screenprotector krassen en dagelijkse slijtage, waardoor je scherm er als nieuw blijft uitzien.

Met de UltraGlass-technologie geniet je van een helder en responsief touchscreen zonder concessies. De eenvoudige installatie met de meegeleverde applicator zorgt voor een perfecte plaatsing zonder luchtbellen. De ultraslanke vormgeving van de Belkin UltraGlass behoudt de elegantie van je iPhone en biedt tegelijkertijd een extra laag bescherming.

De oleofobe coating op de screenprotector vermindert vingerafdrukken, waardoor je scherm altijd schoon oogt. Vertrouw op de compromisloze kwaliteit en stijl van Belkin UltraGlass om je iPhone-scherm te beschermen, zodat je zorgeloos kunt genieten van je apparaat. Upgrade nu je beleving met de ultieme combinatie van helderheid, responsiviteit en robuuste bescherming.

Producteigenschappen Belkin UltraGlass iPhone 14/13/13 Pro

Type compatibiliteit
iPhone 13/13 Pro

Kenmerken

Merk compatibiliteit
Apple

Alle genoemde prijzen zijn inclusief BTW, tenzij anders vermeld.

Dit artikel behoort niet tot ons kernassortiment en zullen we doorbestellen bij onze leverancier.

Met zorg wordt de productinformatie van elk product door ons vastgelegd. Mocht er naar uw mening toch iets niet kloppen, wil je dan zo vriendelijk zijn om dit aan ons te melden. Aan foutieve of onvolledige informatie kunnen geen rechten ontleend worden. Alle door ons genoemde levertijden zijn verwachte levertijden en indicatief, er kunnen daarom geen rechten aan worden ontleend. Prijzen zijn onder voorbehoud en kunnen wijzigen als gevolg van fouten, marktontwikkeling en/of dollarkoers.