Inloggen Registreren   0 producten € 0,00

Noctua NA-VC1, Voltage Converter

238939
Noctua NA-VC1, Voltage Converter | NA-VC1Noctua NA-VC1, Voltage Converter | NA-VC1Noctua NA-VC1, Voltage Converter | NA-VC1Noctua NA-VC1, Voltage Converter | NA-VC1
Beoordeling
Artikelnummer238939
FabrikantcodeNA-VC1
EAN code9010018201390
Fabrieksgarantie72 maanden
Verzendkosten€ 2,95 (binnen Nederland)
Levertijd2-3 werkdagen
Voorraadstatus
Geen voorraad
Leverancier heeft voorraad

€ 26,00

€ 21,49 excl. btw

  Stel een vraag  Verlanglijst
De Noctua NA-VC1 is een geavanceerde, hoogwaardige 24V DC naar 12V DC step-down spanningsomzetter die het mogelijk maakt om standaard 12V ventilatoren te gebruiken in 24V omgevingen zoals 3D-printers of industriŽle en automotive toepassingen. Dankzij het nette, ultracompacte en lichtgewicht ontwerp kan het eenvoudig geÔntegreerd worden in vrijwel elke omgeving. De NA-VC1 is compatibel met zowel 4-pins PWM als 3-pins ventilatoren en geeft RPM- en PWM-signalen door voor snelheidsbewaking en PWM-gebaseerde snelheidsregeling (alleen voor 4-pins ventilatoren). Tegelijkertijd past het de uitvoer aan op basis van de invoerspanning voor spanningsgestuurde snelheidsregeling.

Met een totaal uitgangsvermogen van 9W kan de NA-VC1 meerdere ventilatoren laten werken met behulp van optionele NA-SYC1-splitterkabels of de NA-FH1-ventilatorhub. Voor het regelen van de snelheid van PWM-ventilatoren kan het ook mooi gecombineerd worden met de optionele NA-FC1-ventilatorregelaar. Met een maximale bedrijfstemperatuur van 60įC, geÔntegreerde bescherming tegen kortsluiting, omgekeerde polariteit, overstroom en oververhitting (automatische uitschakeling), is de NA-VC1 zo betrouwbaar als een spanningsomzetter maar kan zijn.

Aangevuld met CE, UKCA en UL-certificeringen, volledige naleving van alle toepasselijke veiligheidsnormen en Noctua's garantie van 6 jaar, is het de eerste keuze voor kwaliteitsbewuste klanten die een veilige, betrouwbare oplossing zoeken voor het voeden van 12V ventilatoren in 24V-toepassingen.

Links met betrekking tot Noctua NA-VC1, Voltage Converter

.   https://noctua.at/en/na-vc1


Alle genoemde prijzen zijn inclusief BTW, tenzij anders vermeld.

Dit artikel behoort niet tot ons kernassortiment en zullen we doorbestellen bij onze leverancier.

Met zorg wordt de productinformatie van elk product door ons vastgelegd. Mocht er naar uw mening toch iets niet kloppen, wilt u dan zo vriendelijk zijn om dit aan ons te melden. Aan foutieve of onvolledige informatie kunnen geen rechten ontleend worden. Alle door ons genoemde levertijden zijn verwachte levertijden en indicatief, er kunnen daarom geen rechten aan worden ontleend. Prijzen zijn onder voorbehoud en kunnen wijzigen als gevolg van fouten, marktontwikkeling en/of dollarkoers.