Inloggen Registreren   0 producten € 0,00

Reiner SCT cyberJack Smartcard Reader

478242
Beoordeling
Artikelnummer478242
Fabrikantcode2718500-100
EAN code4011170081061
Fabrieksgarantie12 maanden
Verzendkostenvanaf € 1,95
Levertijd2-7 werkdagen
Voorraadstatus
Geen voorraad
Leverancier heeft voorraad

€ 38,00

€ 31,40 excl. BTW

  Stel een vraag  Verlanglijst
Flexibel gebruik
Deze handige smartcardlezer ondersteunt vrijwel alle toepassingen van contact en contactloze RFID smartcards. Dit maakt het leven gemakkelijker zonder concessies te doen aan de veiligheid van uw gegevens.

Veilig online bankieren
Of het nu gaat om HBCI/FinTS of EBICS, dankzij de Secoder-functie in de cyberJack® RFID-standaard kunt u uw internetbankieren uitvoeren volgens de strenge veiligheidsnormen. Hackers maken geen schijn van kans.

Zorg voor belangrijke processen thuis
Profiteer van de voordelen die de nieuwe ID-kaart (nPA) biedt in combinatie met de cyberJack® RFID-standaard op internet. Zo kunt u bijvoorbeeld online administratieve procedures afhandelen of veilig uw adresgegevens invullen bij het online winkelen.

Geteste beveiliging
Vanzelfsprekend wordt maximale beveiliging geboden voor alle processen. Er worden namelijk alleen gegevens uitgelezen die u deelt met uw kaartlezer door uw pincode in te voeren. Het is geen toeval dat het Duitse Federale Bureau voor Informatiebeveiliging (BSI) de cyberJack® RFID-standaard heeft gecertificeerd voor het gebruik van de nieuwe ID-kaart.

Producteigenschappen van Reiner SCT cyberJack Smartcard Reader

    • Kleur: Zwart
    • Interfaces: CT-API, PC/SC 2.0 (commando's gedeeltelijk beperkt door SECODER-specificatie), ISO 7816
    • USB 2.0
    • Afmetingen: 62 x 95 x 13 mm (B x H x D)

Alle genoemde prijzen zijn inclusief BTW, tenzij anders vermeld.

Met zorg wordt de productinformatie van elk product door ons vastgelegd. Mocht er naar uw mening toch iets niet kloppen, wilt u dan zo vriendelijk zijn om dit aan ons te melden. Aan foutieve of onvolledige informatie kunnen geen rechten ontleend worden. Prijzen zijn onder voorbehoud en kunnen wijzigen als gevolg van fouten, marktontwikkeling en/of dollarkoers.