Inloggen Registreren   0 producten € 0,00

Xiaomi Amazfit GTR stainless steel 47mm

483837
Xiaomi Amazfit GTR stainless steel 47mm | 13323Xiaomi Amazfit GTR stainless steel 47mm | 13323
Beoordeling
Artikelnummer483837
Fabrikantcode13323
EAN code6970100372342
Fabrieksgarantie12 maanden
Verzendkosten€ 4,50 (binnen Nederland)
LevertijdNiet meer leverbaar
Voorraadstatus
Geen voorraad
Geen voorraad leverancier
Met een geharmoniseerd klassiek horlogeontwerp en intelligente elementen, neemt de Amazfit GTR 47 mm een klassiek ontwerp aan met een dubbele kroon en een ronde wijzerplaat. De behuizing van het horloge is gemaakt van edelmetalen zoals titanium, waardoor het licht, delicaat en elegant is, maar ook robuust. Plus, met de glanzende microkristallijne zirkonium keramiek bezel, is het gevoel vergelijkbaar met een high-end mechanisch horloge. Of je nu buiten aan het sporten bent of een pak draagt, het past perfect bij je behoeften.

5 ATM waterbestendigheid en professionele zwemtracking
Amazfit GTR is waterbestendig tot een diepte van 50 meter en ondersteunt ook meerdere zwemscenario's. Het horloge herkent automatisch je zwempositie en registreert gegevens zoals SWOLF, tempo of calorieverbruik, en maakt een nauwkeurige analyse van de gegevens elke keer dat je zwemt mogelijk.

Een geavanceerder hartslagbewakingssysteem
De Amazfit GTR, geïntegreerd met de BioTracker™ PPG biologische tracking optische sensor en een algoritme ontwikkeld door Huami, biedt geavanceerde hartslagmonitoring op volledige schaal. Het biedt niet alleen een ononderbroken, zeer nauwkeurige hartslagmeting van 24 uur, maar biedt ook functies zoals trillingswaarschuwingen over een veel te hoge hartslag of buiten het hartslagbereik tijdens het sporten, en het registreren en bekijken van het vetverbrandingsbereik, waardoor de work-out meer wetenschappelijk en gezonder wordt.

Links met betrekking tot Xiaomi Amazfit GTR stainless steel 47mm

.   https://www.amazfit.com/en/gtr.html


Alle genoemde prijzen zijn inclusief BTW, tenzij anders vermeld.

Met zorg wordt de productinformatie van elk product door ons vastgelegd. Mocht er naar uw mening toch iets niet kloppen, wilt u dan zo vriendelijk zijn om dit aan ons te melden. Aan foutieve of onvolledige informatie kunnen geen rechten ontleend worden. Prijzen zijn onder voorbehoud en kunnen wijzigen als gevolg van fouten, marktontwikkeling en/of dollarkoers.