Inloggen Registreren   0 producten € 0,00

Logitech Slim Folio for iPad (7th)Azerty

486190
Logitech Slim Folio for iPad (7th)Azerty | 920-009475Logitech Slim Folio for iPad (7th)Azerty | 920-009475Logitech Slim Folio for iPad (7th)Azerty | 920-009475
Beoordeling
Artikelnummer486190
Fabrikantcode920-009475
EAN code5099206088269
Fabrieksgarantie24 maanden
Verzendkosten€ 4,50 (binnen Nederland)
Levertijd3-5 werkdagen
Voorraadstatus
Geen voorraad
Leverancier heeft voorraad

€ 117,00

€ 96,69 excl. btw

  Stel een vraag  Verlanglijst
Let op!! dit product heeft AZERTY toetsenbord indeling. Geen QWERTY

Tover je iPad om in een laptop met één klik
Nu kun je waar dan ook op je iPad (5e, 6e, 7e, 8e generatie) of iPad Air (3e generatie) typen zoals op een laptop. Deze alles-in-één-case is gebruiksvriendelijk, draagbaar en beschermt je iPad tegen stoten en krassen. Waar je ook moet werken in de achtertuin, aan een bureau of zelfs op je schoot Slim Folio vergrendelt je iPad in een ideale hoek voor typen, kijken of schetsen.

Comfortabel typen zoals op een laptop
Geniet van uren comfortabel en flexibel typen dankzij de grote, ruim geplaatste toetsen. Deze zijn verdeeld over het hele toetsenbord, zodat je voldoende ruimte hebt voor je handen. Onze hoogwaardige toetsenborden zijn ontworpen om de perfecte weerstand te bieden telkens wanneer je een toets indrukt, zodat je snel en nauwkeurig kunt typen. Met een volledige rij sneltoetsen kun je je favoriete iPadOS-specifieke acties uitvoeren en je productiviteit optimaliseren.

Bescherming van voorkant. achterkant en hoeken
Slim Folio is een case met een zeer strakke pasvorm die je iPad omhult voor bescherming tegen stoten en krassen. Aan de binnenkant zorgen het frame en de toetsenbordmodule voor structurele integriteit zonder te veel gewicht aan je iPad toe te voegen.

Plaats voor apple pencil en andere digitale potloden
Schets, schrijf en bewaar je Logitech Crayon® of Apple Pencil (1e generatie) op een plek waar deze veilig is voor verlies en niet in de weg zal zitten. De handige houder houdt het potlood stevig op zijn plaats tot je het weer wilt gebruiken.

Producteigenschappen Logitech Slim Folio for iPad (7th)Azerty

Geschikt voor iPad 2
Geschikt voor iPad 3
Geschikt voor iPad 4
Geschikt voor iPad Air
Geschikt voor iPad Air 2
Geschikt voor iPad Mini
Adapter/ Kabel
Houder / Stand
Stylus
Screenprotector
Reiniging
Audio
Keyboard
Spelbesturing

Kenmerken

Afstandsbediening
Kleur
Zwart

Alle genoemde prijzen zijn inclusief BTW, tenzij anders vermeld.

Met zorg wordt de productinformatie van elk product door ons vastgelegd. Mocht er naar uw mening toch iets niet kloppen, wilt u dan zo vriendelijk zijn om dit aan ons te melden. Aan foutieve of onvolledige informatie kunnen geen rechten ontleend worden. Prijzen zijn onder voorbehoud en kunnen wijzigen als gevolg van fouten, marktontwikkeling en/of dollarkoers.