Inloggen Registreren   0 producten € 0,00

Honeywell Series 5 DC515SG, Deurbel

487672
Honeywell Series 5 DC515SG, Deurbel | DC515SG
Beoordeling
Artikelnummer487672
FabrikantcodeDC515SG
EAN code5004100965202
Fabrieksgarantie24 maanden
Verzendkosten€ 4,50 (binnen Nederland)
Levertijd2-7 werkdagen
Voorraadstatus
Geen voorraad
Leverancier heeft voorraad

€ 76,00

€ 62,81 excl. BTW

  Stel een vraag  Verlanglijst
De Honeywell Home DC515S is stijlvol en compact en heeft een hoogwaardige klankkwaliteit. De vorm past perfect bij je woning en is toegesneden op je levensstijl. De deurbel beschikt over een slaapstand zodat je ongestoord kunt ontspannen. Het innovatieve halo-licht kun je in 7 verschillende kleuren instellen en waarschuwt je ook als er een bezoeker is wanneer de deurbel niet hoorbaar is.

Mis geen enkele bezoeker of levering - Neem je draagbare deurbel overal rond je huis en tuin mee. De Honeywell ActivLink™ technologie biedt een draadloos bereik van maximaal 150 meter. Het maximale volume van 84 dB kan men tot op 80 meter afstand horen.

Storingvrij - Met volumeregeling en innovatieve slaapstand of 'geluid uit'-modus. Hiermee schakel je de deurbel voor onbepaalde duur uit of voor een periode van 3, 6, 9 of 12 uur. Je gezin kan rustig genieten van een filmavond of een dutje.

Visuele waarschuwingen - Het innovatieve halo-licht en de LED strobe zorgen voor discrete maar doeltreffende visuele waarschuwingen die een aanvulling zijn op de gekozen beltoon in luide omgevingen of die je aandacht trekken als de deurbel niet hoorbaar is.

Gemoedsrust - Gemoedsrust voor de bezoeker dankzij het LED-indicatielampje op de drukknop en gemoedsrust voor jou, dankzij de geheime klopfunctie met een andere beltoon zodat je weet of het een familielid of vriend is die aan de deur staat. Met de onderlinge koppeling van Honeywell ActivLink™ kun je je deurbel met Honeywell alarmsystemen en hun accessoires linken. Het biedt volledige gemoedsrust en de mogelijkheid je systeem voor woningbeveiliging aan te passen aan je wensen.

Betrouwbaarheid en kwaliteit - Honeywell ActivLink™ maakt gebruik van de frequentie van 868 MHz en is Honeywells innovatieve draadloze protocol dat een groter bereik, langere levensduur van de batterijen (tot 2 jaar) en een verhoogde stabiliteit van de verbinding biedt.

Links met betrekking tot Honeywell Series 5 DC515SG, Deurbel

.   https://livewell.honeywellhome.com/nl/data-sheet/?product=9024&type=doorbell&cod...


Alle genoemde prijzen zijn inclusief BTW, tenzij anders vermeld.

Met zorg wordt de productinformatie van elk product door ons vastgelegd. Mocht er naar uw mening toch iets niet kloppen, wilt u dan zo vriendelijk zijn om dit aan ons te melden. Aan foutieve of onvolledige informatie kunnen geen rechten ontleend worden. Prijzen zijn onder voorbehoud en kunnen wijzigen als gevolg van fouten, marktontwikkeling en/of dollarkoers.