Inloggen Registreren   0 producten € 0,00

Canon F-715SG zwart

491382
Beoordeling
Artikelnummer491382
Fabrikantcode5730B001AB
EAN code4960999799483
Fabrieksgarantie12 maanden
Verzendkosten€ 4,50 (binnen Nederland)
Levertijd3-5 werkdagen
Voorraadstatus
Geen voorraad
Leverancier heeft voorraad

€ 20,00

€ 16,53 excl. btw

  Stel een vraag  Verlanglijst
De geavanceerde wetenschappelijke calculator F-715SG met groot tweeregelig LCD-display, is leverbaar in drie kleurvariaties. De calculator is gedeeltelijk gemaakt van gerecycled Canon materiaal, en is daarmee een duurzame keuze.

- Groot tweeregelig LCD-display
- 250 functies en mogelijkheden
- Interne berekeningen met maar liefst 16 cijfers
- Duurzamer, dankzij gerecycled plastic van Canon producten voor de behuizing en de beschermkap
- Betrouwbare dubbele voeding: zonne-energie en batterij
- Drie kleurkeuzes.

Betrouwbare, duurzame wetenschappelijke calculator, geschikt voor onder andere wetenschappelijke opleidingen

Eenvoudiger af te lezen dankzij het grote tweeregelige display
De wetenschappelijke calculator F-715SG beschikt over een extra groot tweeregelig LCD-display en is daarmee ideaal voor studie, examens en het oplossen van huiswerkvraagstukken. Invoer verschijnt op de bovenste regel, resultaten op de onderste, met weergave van maar liefst 10 cijfers en 2 exponenten. De tekens op het display zijn 9,6 x 3,96 mm, waardoor ze in een oogopslag kunnen worden gelezen.

Maar liefst 250 functies en mogelijkheden
De wetenschappelijke calculator beschikt over alle functies die je als student nodig hebt voor een wiskundige of andere wetenschappelijke studie, zoals wiskunde, trigonometrie, statistiek, natuurkunde en techniek, en is daarmee op alle fronten slim. De F-715SG biedt in totaal 250 functies en mogelijkheden voor het oplossen van geavanceerde opgaven. Deze calculator kan maar liefst 17 berekeningen opslaan, zodat gebruikers verschillende patronen en concepten kunnen proberen. Bovendien kunnen interne berekeningen met 16 cijfers worden uitgevoerd, voor nog nauwkeurigere resultaten.

Gedeeltelijk gemaakt van gerecycled Canon materiaal
De F-715SG is zowel praktisch als duurzaam. Canon heeft namelijk afvalplastic gebruikt voor de productie van de onderkant van de behuizing en de beschermkap. Zo krijgen afvalmaterialen een tweede leven.

Betrouwbare dubbele voeding
Deze wetenschappelijke calculator werkt op zowel zonne-energie als een verwisselbare batterij, voor ongekende betrouwbaarheid en extra zekerheid tijdens tentamens. Gebruik zonne-energie als de lichtomstandigheden dit toelaten, en schakel over op batterijvoeding als dit nodig is. De F-715SG laat het bovendien ruim op tijd weten als de batterij bijna leeg is. Als de calculator 7 minuten niet wordt gebruikt of aangeraakt, schakelt de ''auto power-off''-functie de calculator vanzelf uit, waardoor de batterij wordt gespaard.

Producteigenschappen Canon F-715SG zwart

Aantal Cijfers
12

Gewicht en omvang

Hoogte
17.8 mm
Diepte
168 mm
Breedte
86.3 mm
Gewicht
124 g

Alle genoemde prijzen zijn inclusief BTW, tenzij anders vermeld.

Met zorg wordt de productinformatie van elk product door ons vastgelegd. Mocht er naar uw mening toch iets niet kloppen, wilt u dan zo vriendelijk zijn om dit aan ons te melden. Aan foutieve of onvolledige informatie kunnen geen rechten ontleend worden. Prijzen zijn onder voorbehoud en kunnen wijzigen als gevolg van fouten, marktontwikkeling en/of dollarkoers.