Inloggen Registreren   0 producten € 0,00

Hombli Smart Indoor Camera 2

494420
Hombli Smart Indoor Camera 2 | HBCI-0309Hombli Smart Indoor Camera 2 | HBCI-0309Hombli Smart Indoor Camera 2 | HBCI-0309Hombli Smart Indoor Camera 2 | HBCI-0309Hombli Smart Indoor Camera 2 | HBCI-0309Hombli Smart Indoor Camera 2 | HBCI-0309
Beoordeling
Artikelnummer494420
FabrikantcodeHBCI-0309
EAN code8719323916852
Fabrieksgarantie12 maanden
Verzendkosten€ 4,50 (binnen Nederland)
LevertijdNiet meer leverbaar
Voorraadstatus
Geen voorraad
Geen voorraad leverancier
Met de Hombli slimme indoor beveiligingscamera hou je dag en nacht alles in de gaten met haarscherp Full HD beeldkwaliteit. Met de gratis Hombli app bekijk je live videos, kun je beelden terugkijken en ontvang je meldingen op je telefoon als de beveiliginscamera bewegingen waarneemt. Eenvoudig te installeren via je wifi netwerk en op afstand te bedienen met de mobiele app.

Eigenschappen
• Full HD 1080p video opname
• Live videobeelden bekijken
• Communicatie met 2-weg audio
• Bewegingsdetectie
• Infrarood nachtzicht
• Lokale opslag via MicroSD of optionele betaalde Cloudopslag

De perfecte kijkhoek
Waar wil je dat de camera op gericht is? De zithoek, de gang, de box in de babykamer? Met de flexibele standaard kies je de juiste plek met de perfecte kijkhoek. Het opzetten van de camera is eenvoudig: monteer of plak hem gewoon op een vlakke ondergrond. Zoals een plank of kast.

Communiceer met iedereen thuis
Dankzij de tweewegs audio functie kun je communiceren met iedereen die voor je camera staat. Zo kun je makkelijk indringers afschrikken. Kijken hoe het met de baby gaat. Of je huisdier zeggen dan die niet op de bank mag zitten.

Ontvang notificaties bij bewegingsdetectie
Ontvang direct push notificaties op je telefoon als er beweging is detecteert. Inclusief screenshot. Zo zie je meteen wat er aan de hand is. Dankzij nachtzicht zie je ook alles als het donker is.

Check op elk moment je huis!
Met de Hombli app kun je alles. Stel specifieke tijdschema's in, controleer of je camera aan- of uit staat en bekijk overal ter wereld live videobeelden van wat er thuis gebeurt vanaf je smartphone.

Spraakbesturing met Google, Alexa en Siri
Hombli apparaten werken vloeiend samen met spraakassistenten van Amazon Alexa, Google Assistant en Siri. Gebruik je stem om je apparaat te bedienen en live video's te streamen naar slimme speakers zoals de Google Nest Hub en Amazon Echo Show.

Jouw privacy heeft onze hoogste prioriteit
We doen er alles aan om jouw privacy te beschermen. Beelden worden veilig opgeslagen op een SD-kaart of in onze Cloud. Onze servers bevinden zich in Frankfurt, Duitsland, waar zeer hoge eisen worden gesteld aan het waarborgen van je privacy. Je data is dus altijd versleuteld en alleen voor jou beschikbaar.

Kijk al je beelden terug in de Cloud
Met een Hombli Cloud Storage abonnement voor maar € 3,49 per maand kijk je alle beelden tot 7 dagen terug, zodat je geen moment hoeft te missen. Ook is er altijd genoeg opslaggeheugen om belangrijke beelden op te slaan.

Alle genoemde prijzen zijn inclusief BTW, tenzij anders vermeld.

Met zorg wordt de productinformatie van elk product door ons vastgelegd. Mocht er naar uw mening toch iets niet kloppen, wilt u dan zo vriendelijk zijn om dit aan ons te melden. Aan foutieve of onvolledige informatie kunnen geen rechten ontleend worden. Prijzen zijn onder voorbehoud en kunnen wijzigen als gevolg van fouten, marktontwikkeling en/of dollarkoers.