Inloggen Registreren   0 producten € 0,00

mantona elementsPro Colt schoudertas

499473
mantona elementsPro Colt schoudertas | 21315mantona elementsPro Colt schoudertas | 21315mantona elementsPro Colt schoudertas | 21315mantona elementsPro Colt schoudertas | 21315
Beoordeling
Artikelnummer499473
Fabrikantcode21315
EAN code4056929213157
Fabrieksgarantie12 maanden
Verzendkosten€ 4,50 (binnen Nederland)
LevertijdNiet meer leverbaar
Voorraadstatus
Geen voorraad
Geen voorraad leverancier
Snelle toegang
De mantona ElementsPro Colt schoudertas biedt optimale bescherming voor uw DSLR camera met gemonteerde lens (tot 300 mm), gecombineerd met perfect draagcomfort. Met de snelle toegang bovenop de tas heb je je camera altijd binnen handbereik in een handomdraai. Omdat de lens altijd op de camera kan blijven, kun je je creativiteit de vrije loop laten en verlies je geen kostbare tijd. Dankzij de extra toegang aan de zijkant kun je gemakkelijk en snel bij andere accessoires. Vooral de hoogte van de Colt-tas is opmerkelijk. Er is zelfs ruimte voor een camera met daaraan een telelens (binnenhoogte van de tas ca. 32 cm).

Hoogwaardige materialen en vakken die u naar wens kunt indelen.
Het hoogwaardige nylon materiaal (210D rip-stop nylon) is licht, scheurvast en water- en vuilafstotend. Voor extra bescherming is er een geïntegreerde regenbeschermingshoes. De binnenkant van de tas is zacht gewatteerd, waardoor de camera altijd beschermd is tegen schokken. De verdelers met klittenband kunnen worden ingevoegd waar u maar wilt. Hierdoor kunt u uw camera en accessoires optimaal beschermen.

Extra opbergruimte en comfort
Net en vakken met ritssluiting aan de binnen- en buitenkant bieden ruimte voor een drinkfles en andere camera-accessoires zoals filters en geheugenkaarten. De afneembare draagriem kan worden versteld en is aangenaam gewatteerd in het schoudergedeelte.

Alle genoemde prijzen zijn inclusief BTW, tenzij anders vermeld.

Met zorg wordt de productinformatie van elk product door ons vastgelegd. Mocht er naar uw mening toch iets niet kloppen, wilt u dan zo vriendelijk zijn om dit aan ons te melden. Aan foutieve of onvolledige informatie kunnen geen rechten ontleend worden. Prijzen zijn onder voorbehoud en kunnen wijzigen als gevolg van fouten, marktontwikkeling en/of dollarkoers.