Inloggen Registreren   0 producten € 0,00

AVM FRITZ!DECT 301, German edition

499776
AVM FRITZ!DECT 301, German edition | 20002822AVM FRITZ!DECT 301, German edition | 20002822AVM FRITZ!DECT 301, German edition | 20002822
Beoordeling
Artikelnummer499776
Fabrikantcode20002822
EAN code4023125028229
Fabrieksgarantie24 maanden
Verzendkosten€ 4,50 (binnen Nederland)
Levertijd2-3 werkdagen
Voorraadstatus
Geen voorraad
Leverancier heeft voorraad

€ 54,00

€ 44,63 excl. btw

  Stel een vraag  Verlanglijst
FRITZ!DECT 301 regelt de binnentemperatuur thuis en helpt daarbij energie te besparen. De intelligente radiatorthermostaat wordt via DECT ULE-signaal aan iedere FRITZ!Box met DECT-basis aangesloten en gemakkelijk via pc, smartphone, tablet of een FRITZ!Fon bestuurd. FRITZ!DECT 301 is geschikt voor alle radiatorventielen en is zeer eenvoudig te monteren en in te richten. Het scherpe e-paperdisplay en talrijke comfortfuncties zoals open-raamdetectie, toetsblokkering, kalkbeschermingsfunctie, push service en regelmatige updates maken van FRITZ!DECT 301 een perfecte aanvulling op het moderne thuisnetwerk.

Verwarmingsprofiel op maat
FRITZ!DECT 301 wordt draadloos per druk op de knop met de FRITZ!Box verbonden en via de FRITZ!Box-gebruikersinterface ingericht. De gewenste comfort- en spaartemperatuur wordt vastgelegd en met behulp van de tijdschakelmatrix toegewezen aan dagen en vaste tijden. Voor speciale periodes, bijvoorbeeld vakanties, kunnen eigen temperaturen geconfigureerd worden. Meerdere FRITZ!DECT 301 kunnen in een groep gebundeld worden, waardoor de temperatuur in een vertrek met meerdere radiatoren synchroon bestuurd kan worden. Zo wordt het kinderspel om gemakkelijk een individueel verwarmingsritme vast te leggen en het verwarmen van de woning zeer efficiŽnt in te stellen.

Slimme comfortfuncties
De slimme radiatorthermostaat herkent aan de hand van de plotselinge temperatuurdaling wanneer een raam geopend wordt. Dan sluit het ventiel automatisch voor een van tevoren vastgelegde tijd. Het per ongeluk handmatig veranderen van de instellingen van het apparaat kan voorkomen worden, omdat de toetsen van de FRITZ!DECT 301 eenvoudig geblokkeerd kunnen worden. Het e-paperdisplay in hoog contrast zorgt voor een zeer goede leesbaarheid van het display, zelfs in donkere hoeken. Aangezien het display alleen bij weergavewijzigingen energie nodig heeft, is FRITZ!DECT 301 bijzonder energie-efficiŽnt. Per push mail-functie informeert FRITZ!DECT 301 automatisch over een lage batterijstand en als de verbinding onderbroken is.

Veilige toegang ook onderweg
FRITZ!DECT 301 wordt veilig en beschermd voor toegang door onbevoegden via de draadloze DECT-ULE-standaard in het FRITZ!Box-thuisnetwerk geÔntegreerd. Binnen de woonruimtes bedraagt de draadloze radius tot 40 meter. Met de MyFRITZ!App is FRITZ!DECT 301 ook van onderweg via de smartphone bereikbaar. Zo kunnen de temperatuurinstellingen desgewenst ook spontaan op weg naar huis aangepast worden. De gebruiker behoudt te allen tijde en overal de volledige controle over de verwarming. Nieuwe functies worden via gratis updates toegevoegd.

AVM FRITZ!DECT 301 in een oogopslag:
• Intelligente radiatorthermostaat voor het FRITZ!Box-thuisnetwerk
• Automatische en nauwkeurige besturing van de binnentemperatuur
• Besparing van energie en verwarmingskosten tot 30%
• Eenvoudige montage aan alle gangbare radiatorventielen met aansluitschroefdraad, extra adapter beschikbaar
• Zeer goede leesbaarheid van het display en hoge energie-efficiŽntie dankzij e-paperdisplay
• Programmeerbare individuele verwarmingsprofielen, wekelijks schema met tot 8 schakelpunten per dag
• Gemakkelijke en intuÔtieve inrichting via de FRITZ!Box-gebruikersinterface
• Besturing met pc, notebook, smartphone of tablet - ook onderweg via internet en met MyFRITZ! App 2
• Ook handmatig regelen van de binnentemperatuur via toets op het apparaat mogelijk
• Synchrone besturing van meerdere adapters binnen een vertrek door groepsfunctie
• Integratie in het thuisnetwerk via fabrieksveilige draadloze DECT-ULE-standaard, tot 40m draadloze reikwijdte
• Intelligente open-raamdetectie sluit voor een van tevoren vastgelegde tijd het verwarmingsventiel bij plotselinge temperatuurdaling
• Offset-instelling houdt rekening met het temperatuurverschil bij de radiator en in de rest van de woonruimte
• Comfortfuncties zoals groepsschakeling, toetsblokkering, kalkbeschermingsfunctie, antivriesfunctie
• Registratie van het temperatuurverloop van de afgelopen 24 uur
• Push mail-functie informeert automatisch bij lage batterijstand en als de verbinding onderbroken is
• Nieuwe functies via gratis updates beschikbaar

Alle genoemde prijzen zijn inclusief BTW, tenzij anders vermeld.

Met zorg wordt de productinformatie van elk product door ons vastgelegd. Mocht er naar uw mening toch iets niet kloppen, wilt u dan zo vriendelijk zijn om dit aan ons te melden. Aan foutieve of onvolledige informatie kunnen geen rechten ontleend worden. Prijzen zijn onder voorbehoud en kunnen wijzigen als gevolg van fouten, marktontwikkeling en/of dollarkoers.