Inloggen Registreren   0 producten € 0,00

Huion Insprioy Dial Q620M Tekentablet

499905
Beoordeling
Artikelnummer499905
FabrikantcodeQ620M
EAN code6930444801403
Fabrieksgarantie12 maanden
Verzendkosten€ 4,50 (binnen Nederland)
Levertijdonbekend
Voorraadstatus
Geen voorraad
Geen voorraad leverancier

€ 120,00

€ 99,17 excl. btw

  Stel een vraag  Verlanglijst
Elk detail is van groot belang. Gemaakt van superieure ABS-kunststoffen en metaal, onderscheidt Inspiroy Dial zich door een exclusief esthetisch design en een voortreffelijke afwerking. Bovendien zorgt het actieve gebied van 10,5x6,5 inch voor een groot doek om de creativiteit uit te drukken.
Een nieuwe draaiknop voor meer controle. Dial Controller biedt gebruikers creatieve snelkoppelingen en is compatibel met Windows Radial Controller Protocol. De functies van Dial Controller kunnen standaard op het stuurprogramma worden geprogrammeerd. De functies van Windows Radial worden geactiveerd zodra u via het stuurprogramma "Windows Radial gebruiken" selecteert. Druk lang op de toets in het midden van de Dial Controller om een toolmenu op te roepen, gebruikers kunnen Dial Controller gebruiken om de grootte van het penseel aan te passen, de kleur te kiezen en door de pagina's te scrollen, enz.

Producteigenschappen Huion Insprioy Dial Q620M Tekentablet

Tablet

Resolutie
5080 lpi
Actief gebied
266,7 x 166,7 mm

Pen

Inclusief pen
Draadloze pen
Drukniveau's
8192

Kenmerken

Connectiviteitstechnologie
Bedraad en draadloos

Gerelateerde artikelgroepen Huion Insprioy Dial Q620M Tekentablet

Tekentablet accessoires
Klik hier voor Tekentablet accessoires
 
 

Alle genoemde prijzen zijn inclusief BTW, tenzij anders vermeld.

Met zorg wordt de productinformatie van elk product door ons vastgelegd. Mocht er naar uw mening toch iets niet kloppen, wilt u dan zo vriendelijk zijn om dit aan ons te melden. Aan foutieve of onvolledige informatie kunnen geen rechten ontleend worden. Prijzen zijn onder voorbehoud en kunnen wijzigen als gevolg van fouten, marktontwikkeling en/of dollarkoers.