Inloggen Registreren   0 producten € 0,00

TP-Link Tapo L530E Slimme Ledlamp E27

502924
Beoordeling
Artikelnummer502924
FabrikantcodeTAPO L530E
EAN code6935364030988
Fabrieksgarantie12 maanden
Verzendkosten€ 4,50 (binnen Nederland)
Levertijd1-2 werkdagen
Voorraadstatus
Geen voorraad
Leverancier heeft voorraad

€ 16,00

€ 13,22 excl. btw

  Stel een vraag  Verlanglijst
De TP-Link Tapo L530E is een slimme wifi LED-lamp met afstembaar wit licht en geeft jou de mogelijkheid de verlichting in te stellen naar jouw wensen.

Beheer op afstand
Verbind de L530E met je draadloze thuisnetwerk en beheer je licht overal vanuit de app. De zorgt ervoor dat je jouw lampen kunt beheren vanaf je smartphone of tablet, inclusief de helderheid aanpassen, kleur, schema's en scene's instellen en het energieverbruik bijhouden.

Geen hub vereist
Sluit de L530E-lamp aan op je wifi-netwerk en hij is direct klaar voor gebruik. Je hebt geen extra hubs of andere apparaten nodig.

Stel zelf je verlichting af
Met de aanpasbare helderheid en afstembaar witte kleurtemperatuur kun je de L530E eenvoudig instellen op jouw stemming. Helder daglicht creÙrt mooie en energieke verlichting, de zachte en ontspannende wittinten creÙren gezeligheid.

Voorinstellingen voor extra gemak
Heb je de ideale verlichting gevonden voor het kijken van films? Sla de instelling op zodat je hem bij volgende filmavondjes direct kunt instellen.

Eenvoudig je leven beheren
Maak schema's en timers aan om de ingestelde verlichting in of uit te schakelen.

Geniet van je gemoedsrust
Met de modi zonsopgang en zonsondergang activeer je verlichting automatisch op basis van je tijdzone. Wordt fris wakker en val rustig in slaap met natuurlijke verlichting.

Compatibel met Amazon Alexa en Google Assistant
De Tapo L530E is compatibel met apparaten die Amazon Alexa en Google Assistant ondersteunen, zo houd jij je handen vrij. Zeg simpelweg: "Alexa, zet de lamp aan" of "Hey Google, dim de lampen in mijn slaapkamer".

Afwezigheidsmodus
Ga met een gerust hart op vakantie. Met de Afwezigheidsmodus wordt je verlichting op willekeurige tijdstippen in- en uitgeschakeld, zodat het lijkt alsof er iemand thuis is. Zo houd je inbrekers buiten de deur.

Bespaar Energie mer de LED lamp
Dankzij geavanceerde technologie gebruikt de Tapo L510 minder stroom dan normale ledlampen - slechts 8,7 W voor 806 lm (vergelijkbaar met 60 W).

Eenvoudige installatie
Volg de stappen om de installatie in enkele minuten te voltooien. 1. Download de Tapo app 2. Draai de lamp in 3. Volg de instructies in de app

Alle genoemde prijzen zijn inclusief BTW, tenzij anders vermeld.

Met zorg wordt de productinformatie van elk product door ons vastgelegd. Mocht er naar uw mening toch iets niet kloppen, wilt u dan zo vriendelijk zijn om dit aan ons te melden. Aan foutieve of onvolledige informatie kunnen geen rechten ontleend worden. Prijzen zijn onder voorbehoud en kunnen wijzigen als gevolg van fouten, marktontwikkeling en/of dollarkoers.