Inloggen Registreren   0 producten € 0,00

Belkin Screenforce UltraGlass

505971
Beoordeling
Artikelnummer505971
FabrikantcodeOVA044ZZ
EAN code0745883812479
Fabrieksgarantie12 maanden
Verzendkosten€ 2,95 (binnen Nederland)
Levertijdonbekend
Voorraadstatus
Geen voorraad
Geen voorraad leverancier

€ 40,00

€ 33,06 excl. btw

  Stel een vraag  Verlanglijst
De UltraGlass antimicrobiële Privacy-screenprotector is ontwikkeld met behulp van revolutionaire Duitse technologie waarmee duurzame en ultrastevige bescherming voor je iPhone geboden wordt. Hij is chemisch gehard via tweevoudige ionenuitwisseling voor de ultieme bescherming tegen val- en stootschade. Bovendien profiteer je van volledige privacy in de portretstand en de flexibiliteit om je scherm te delen in de landschapstand. Een nieuwe antimicrobiele coating helpt bacteriele groei op het scherm tegen te gaan met behoud van de aanraakgevoeligheid en helderheid van het touchscreen.

Twee keer zo sterk als gehard glas

UltraGlass is een uniek soort glas dat twee keer zo sterk is als gehard glas ten behoeve van ongeÙvenaarde bescherming. Dit via tweevoudige ionenuitwisseling verstevigde glas biedt de best mogelijke bescherming bij vallen en stoten en is zo ontwikkeld dat de oorspronkelijke schermervaring behouden blijft. Uit testen is gebleken dat de ultrastevige toplaag van de screenprotector, met de hoogste score voor krasbestendigheid, de best mogelijke bescherming tegen krassen biedt. Hierdoor wordt je scherm optimaal beschermd tegen beschadiging bij contact met sleutels, munten en andere dingen.

Producteigenschappen Belkin Screenforce UltraGlass

Type compatibiliteit
iPhone 12 Mini

Kenmerken

Merk compatibiliteit
Apple

Alle genoemde prijzen zijn inclusief BTW, tenzij anders vermeld.

Dit artikel behoort niet tot ons kernassortiment en zullen we doorbestellen bij onze leverancier.

Met zorg wordt de productinformatie van elk product door ons vastgelegd. Mocht er naar uw mening toch iets niet kloppen, wil je dan zo vriendelijk zijn om dit aan ons te melden. Aan foutieve of onvolledige informatie kunnen geen rechten ontleend worden. Alle door ons genoemde levertijden zijn verwachte levertijden en indicatief, er kunnen daarom geen rechten aan worden ontleend. Prijzen zijn onder voorbehoud en kunnen wijzigen als gevolg van fouten, marktontwikkeling en/of dollarkoers.