Inloggen Registreren   0 producten € 0,00

StarTech 21 inch Monitor Privacy Scr

509126
StarTech 21 inch Monitor Privacy Scr | PRIVSCNMON21StarTech 21 inch Monitor Privacy Scr | PRIVSCNMON21StarTech 21 inch Monitor Privacy Scr | PRIVSCNMON21
Beoordeling
Artikelnummer509126
FabrikantcodePRIVSCNMON21
EAN code0065030886697
Fabrieksgarantie12 maanden
Verzendkosten€ 4,50 (binnen Nederland)
Levertijd1-2 werkdagen
Voorraadstatus
Geen voorraad
Leverancier heeft voorraad

€ 84,00

€ 69,42 excl. btw

  Stel een vraag  Verlanglijst

Het privacyscherm kan eenvoudig worden bevestigd en verwijderd. Bevestig het 21,5" screenprotector gewoon aan uw computerscherm met behulp van de zelfklevende strips of schuifmontagelipjes. Dit privacy filter is ook omkeerbaar. De matte kant biedt u minder glinstering en de glanzende kant van het privacyscherm geeft u meer helderheid.

Bescherm uw privacy

Het privacyscherm voor desktopschermen is een geweldige investering wanneer u uw privacy wilt beschermen. Het is een comfortabele en voordelige manier om uw geheime informatie, intellectuele eigendom of andere belangrijke gegevens te beschermen. U hoeft zich geen meer zorgen te maken terwijl u op kantoor of op een openbare plaats werkt, omdat u weet dat uw scherm is beveiligd dankzij de /-30¦ privacy-kijkhoek.

Producteigenschappen StarTech 21 inch Monitor Privacy Scr

Kenmerken

Maximaal schermformaat
54,6 cm (21.5) inch
Filter functies
Privacy
Filter geschikt voor
Monitor
Krasbestendig
Installatietype
Zelfklevende strip
Materiaal
Kunststof

Gerelateerde artikelgroepen StarTech 21 inch Monitor Privacy Scr

Monitoren
Klik hier voor Monitoren
 
Laptops
Klik hier voor Laptops
 

Alle genoemde prijzen zijn inclusief BTW, tenzij anders vermeld.

Met zorg wordt de productinformatie van elk product door ons vastgelegd. Mocht er naar uw mening toch iets niet kloppen, wilt u dan zo vriendelijk zijn om dit aan ons te melden. Aan foutieve of onvolledige informatie kunnen geen rechten ontleend worden. Prijzen zijn onder voorbehoud en kunnen wijzigen als gevolg van fouten, marktontwikkeling en/of dollarkoers.