Inloggen Registreren   0 producten € 0,00

Samsung Galaxy S4 Wireless Charging Cove

533109
Beoordeling
Artikelnummer533109
FabrikantcodeEP-CI950IWEGWW
EAN code8806085738218
Fabrieksgarantie12 maanden
Verzendkosten€ 4,50 (binnen Nederland)
LevertijdNiet meer leverbaar
Voorraadstatus
Geen voorraad
Geen voorraad leverancier
Wil je gebruik maken van de mogelijkheid om je toestel met Qi draadloos te laden? Dat kan met deze handige Wireless Charging Case. Zodra je het toestel neer legt op de speciale pad, wordt je toestel direct geladen. Dit accessoire is ideaal voor op het kantoor of op het nachtkastje.

Wat is QI draadloos opladen?


De QI-technologie is een wereldwijde standaard die is ontwikkeld door het Wireless Power Consortium. De technologie maakt gebruik van magnetische inductie waardoor elektrische spanning wordt opgewekt. Doordat de spoel in de oplader een elektromagnetisch veld uitstraalt is het mogelijk draadloos op te laden. Om gebruik te kunnen maken van deze QI-technologie dient je telefoon QI te ondersteunen. Bij een aantal smartphones is dit al ingebouwd. Anders kun je gebruiken maken van een hoesje met een ingebouwde QI ontvanger.

Let op! De Wireless Charging Case wordt geleverd zonder charging Pad. Dit heb je wel nodig voor draadloos opladen.

Gerelateerde artikelgroepen Samsung Galaxy S4 Wireless Charging Cove

USB kabels & adapters
Klik hier voor USB kabels & adapters
 
Lightning kabels & adapters
Klik hier voor Lightning kabels & adapters
 

Alle genoemde prijzen zijn inclusief BTW, tenzij anders vermeld.

Met zorg wordt de productinformatie van elk product door ons vastgelegd. Mocht er naar uw mening toch iets niet kloppen, wilt u dan zo vriendelijk zijn om dit aan ons te melden. Aan foutieve of onvolledige informatie kunnen geen rechten ontleend worden. Prijzen zijn onder voorbehoud en kunnen wijzigen als gevolg van fouten, marktontwikkeling en/of dollarkoers.