Inloggen Registreren   0 producten € 0,00

Apple AirPort Time Capsule 2TB NAS

534911
Beoordeling
Artikelnummer534911
FabrikantcodeME177Z/A
EAN code0885909707737
Fabrieksgarantie24 maanden
VerzendkostenGratis (binnen Nederland)
LevertijdNiet meer leverbaar
Voorraadstatus
Geen voorraad
Geen voorraad leverancier
Met Apple AirPort Time Capsule, een draadloze harde schijf die naadloos samenwerkt met Time Machine in OS X, kun je een back-up maken van al je waardevolle herinneringen. Het is bovendien een compleet 802.11ac Wi-Fi-basisstation dat gelijktijdig actief is op twee frequenties. Verkrijgbaar in een versie van 2 TB of 3 TB.

Automatische draadloze back-ups.
AirPort Time Capsule heeft een harde schijf van 2 TB of 3 TB en werkt automatisch samen met Time Machine in OS X, en dat vertaalt zich in een ideale, probleemloze back-upoplossing. Er komen geen kabels aan te pas, en je kunt van alle Mac-computers in huis op één centrale plek een back-up bewaren - automatisch, draadloos en op de achtergrond.

Supersnel 802.11ac Wi-Fi.
Met 802.11ac-technologie en een krachtig beamforming-antennesysteem levert AirPort Time Capsule tot 3x sneller Wi-Fi en een krachtiger en helderder signaal. En omdat hij gelijktijdig actief is op de 2,4-GHz en de 5-GHz frequentie, maakt je apparaat automatisch verbinding met de best beschikbare frequentie voor de beste prestaties.

Ontworpen met het oog op prestaties.
Doordat de antennes bovenin het verhoogde ontwerp zijn geplaatst, geeft AirPort Time Capsule zijn signalen af vanaf een hoger punt. Daarnaast hebben we het aantal antennes uitgebreid. Het zijn er nu zes: drie voor de 2,4-GHz frequentie en drie voor de 5-GHz frequentie. Combineer dat met de 802.11ac-technologie en je hebt snellere en meer krachtige verbindingen tot je beschikking over grotere afstanden dan ooit.

Eenvoudige configuratie voor iOS en OS X.
Sluit je ADSL- of kabelmodem aan op AirPort Time Capsule en je maakt met behulp van de ingebouwde configuratie-assistent een nieuw draadloos netwerk. Gewoon met een paar tikjes op je iPhone, iPad of iPod touch. Op een Mac gebruik je het ingebouwde AirPort-configuratieprogramma. De configuratie gaat net zo snel en eenvoudig.

Deel je harde schijf of printer.
AirPort Time Capsule kan elke externe USB-schijf omtoveren tot een beveiligde schijf die je kunt delen via je Wi-Fi-netwerk. Dus alle documenten, video's, foto's en andere bestanden zijn direct beschikbaar voor iedereen op het netwerk, voor zowel Mac- als pc-gebruikers. Je kunt zelfs een printer aansluiten en die draadloos delen.

Compatibiliteit en beveiliging.
Al je Wi-Fi-apparaten kunnen met AirPort Time Capsule samenwerken. Je AirPort Time Capsule is namelijk compatibel met alle apparaten die gebruikmaken van de specificaties 802.11a, 802.11b, 802.11g, 802.11n en 802.11ac. En aangezien AirPort Time Capsule een ingebouwde firewall heeft om je netwerk te beschermen tegen aanvallen vanaf het internet, kun je met een gerust hart over het web surfen.

Producteigenschappen Apple AirPort Time Capsule 2TB NAS

Aantal bays
1
Lege behuizing
CPU
DRAM
0 MB
Leessnelheid
0.00 MB/sec
Schrijfsnelheid
0.00 MB/sec
DLNA
UPnP
FTP Server
iTunes Server
Apple Filing Protocol (AFP)
IPv6

Design

Geluidsniveau
0.0 dBA

Energie

Stroomverbruik
0.0 Watt

Netwerk

Gigabit LAN

Aansluitingen

eSATA

Kenmerken

Capaciteit
2000 GB

Opslagmedia

Hot swappable HDD
RAID ondersteuning

Gewicht en omvang

Gewicht
0.0 kg

Gerelateerde artikelgroepen Apple AirPort Time Capsule 2TB NAS

SATA Harddisks
Klik hier voor SATA Harddisks
 
Netwerkkabels RJ45
Klik hier voor Netwerkkabels RJ45
 
Netwerk Opslag Accessoires
Klik hier voor Netwerk Opslag Accessoires

Links met betrekking tot Apple AirPort Time Capsule 2TB NAS

.   http://www.apple.com/nl/airport-time-capsule/


Alle genoemde prijzen zijn inclusief BTW, tenzij anders vermeld.

Met zorg wordt de productinformatie van elk product door ons vastgelegd. Mocht er naar uw mening toch iets niet kloppen, wilt u dan zo vriendelijk zijn om dit aan ons te melden. Aan foutieve of onvolledige informatie kunnen geen rechten ontleend worden. Prijzen zijn onder voorbehoud en kunnen wijzigen als gevolg van fouten, marktontwikkeling en/of dollarkoers.