Inloggen Registreren   0 producten € 0,00

Canon CanoScan LiDE 120

543180
Canon CanoScan LiDE 120 | 9622B010
Beoordeling
Artikelnummer543180
Fabrikantcode9622B010
EAN code4549292013344
Fabrieksgarantie12 maanden
Verzendkosten€ 4,50 (binnen Nederland)
LevertijdNiet meer leverbaar
Voorraadstatus
Geen voorraad
Geen voorraad leverancier
Met deze betaalbare Canon CanoScan Lide 120 kwaliteitsscanner kun je thuis naar hartenlust al je foto's en documenten digitaal verwerken. Dankzij de CIS-sensor scant dit apparaat in een hoge resolutie tot 2400 x 4800 dpi. Door de 48-bits interne kleurdiepte van de scanner worden teksten haarscherp vastgelegd en hebben foto's zowel heldere kleuren als een uitzonderlijk detailniveau. Je kun heel snel pagina's in A4-formaat scannen, met scans van 300 dpi in slechts 16 seconden.

Cloudconnectiviteit
Documenten van hoge kwaliteit en gedetailleerde foto's snel en eenvoudig scannen en verzenden naar cloudservices, zoals Evernote en Dropbox, met behulp van je computer.

Stijlvol en handig
Scan in stijl. Deze zeer compacte en stijlvolle scanner neemt niet veel ruimte op je bureau in beslag en past prima in elke thuisomgeving. Dankzij de geavanceerde geïntegreerde klep scan je heel gemakkelijk allerlei soorten documenten, ook boeken, zonder concessies te moeten doen aan het stijlvolle ontwerp.

Gebruiksvriendelijke bediening
Bedien de scanner met het grootste gemak dankzij de 4 EZ one-touch bedieningsknoppen. Een knop voor automatisch scannen herkent automatisch het origineel, optimaliseert de instellingen en zorgt ervoor dat je met één enkele klik documenten en foto's kunt scannen. Met één druk op de knop maak je in een handomdraai PDF-bestanden, kopieën en e-mailbijlagen.

Tijdbesparende fotoverbeteringsfuncties
Herstel en verbeter je foto's met één druk op de knop. Je kunt in een handomdraai professionele correcties aanbrengen door automatisch stofdeeltjes en krasjes te verminderen en verbleekte kleuren van oude foto's prachtig te herstellen met Dust and Scratch Removal. Bovendien kun je tekst, afbeeldingen en foto's apart verbeteren met behulp van de functie Auto Document Fix. Andere tijdbesparende functies zijn Auto Photo Fix II en Solution Menu EX.

Een minimum aan snoeren
Geen wirwar van snoeren op je bureau met deze scanner die één enkele USB-kabel gebruikt voor zowel voeding als verbinding.

Producteigenschappen Canon CanoScan LiDE 120

Bit Diepte
48 bits
Schaalmogelijkheden
0 %
Maximaal Formaat
21.6x29.7 cm
Automat. Doc. Feeder

Scannen

Scan Resolutie Optisch
2400x4800 dpi
Scan snelheid Zwart/Wit
0 sec.
Scan Snelheid Kleur
16 sec.

Design

Type Scanner
Flatbed
Interface
USB

Overig

Bijgeleverde Software
Scan Utility, Quick Menu, My Image Garden

Links met betrekking tot Canon CanoScan LiDE 120

.   http://www.canon.nl/For_Home/Product_Finder/Scanners/Flatbed/canoscan_lide_120/


Alle genoemde prijzen zijn inclusief BTW, tenzij anders vermeld.

Met zorg wordt de productinformatie van elk product door ons vastgelegd. Mocht er naar uw mening toch iets niet kloppen, wilt u dan zo vriendelijk zijn om dit aan ons te melden. Aan foutieve of onvolledige informatie kunnen geen rechten ontleend worden. Prijzen zijn onder voorbehoud en kunnen wijzigen als gevolg van fouten, marktontwikkeling en/of dollarkoers.