Inloggen Registreren   0 producten € 0,00

TP-Link Archer C3200 Draadloze AC-Router

553774
TP-Link Archer C3200 Draadloze AC-Router | ARCHER C3200TP-Link Archer C3200 Draadloze AC-Router | ARCHER C3200TP-Link Archer C3200 Draadloze AC-Router | ARCHER C3200TP-Link Archer C3200 Draadloze AC-Router | ARCHER C3200
Beoordeling
Artikelnummer553774
FabrikantcodeARCHER C3200
EAN code6935364092276
Fabrieksgarantie36 maanden
VerzendkostenGratis (binnen Nederland)
LevertijdNiet meer leverbaar
Levertijd kan uitlopen door overbelasting PostNL
Voorraadstatus Niet meer leverbaar

Meer WiFi voor meer apparaten


De TP-Link Archer C3200 Draadloze AC-Router kan drie Wi-Fi kanalen tegelijkertijd gebruiken door de toepassing van Tri-Band technologie. De router beschikt over een 2,4Ghz band (600Mbps) en twee 5Ghz banden (elk 1300Mbps). De 2,4Ghz band is geschikt voor surfen op laptops, tablets en smartphones, muziek streamen en online winkelen. De 5Ghz band is ideaal voor het bekijken van 4K video's op spelcomputers, online gamen en performance PCs en smart TV's. Met de hoogst gecombineerde WiFi snelheid tot wel 3200Mbps is het geen probleem om zonder haperingen op meerdere apparaten tegelijkertijd 4K video's te streamen en online te gamen.

Door de Tri-Band technologie kunnen er meerdere apparaten met het netwerk verbonden worden zonder dat er ingeleverd hoeft te worden in prestatie. Alle apparaten hebben een even sterke verbinding. De TP-Link Archer C3200 Draadloze AC-Router zorgt er zelfs voor dat apparaten nog sneller werken dankzij Smart Connect. Hierdoor verbind de router automatisch apparaten met het meest geschikte netwerk en verdeeld zo het gebruik.

Maximale dekking en stabiliteit


De TP-Link Archer C3200 Draadloze AC-Router is voorzien van zes high-performance externe antennes waarmee de stabiliteit en het bereik wordt versterkt. Bovendien wordt het bereik van de router nog meer verbetert door Beamforming technologie. Deze technologie localiseert draadloze apparaten voor een betrouwbaardere en sterkere verbinding. Met de TP-Link Archer C3200 Draadloze AC-Router kunnen meerdere gebruikers gemakkelijk tegelijkertijd streamen, browsen en gamen dankzij de krachtige 1Ghz dual-core CPU en drie co-processoren.

De TP-Link Archer C3200 Draadloze AC-Router is uitgerust met vier Gigabit Ethernet poorten. Hierdoor is de bedrade snelheid 10x sneller dan bij Fast Ethernet en kunnen Smart TV's en PC's maximale prestaties behalen. Verder is de router voorzien van een USB 2.0 en USB 3.0 poort, zodat printers en opslagapparaten eenvoudig met het netwerk gedeeld kunnen worden. De TP-Link Archer C3200 Draadloze AC-Router is gemakkelijk te installeren en eenvoudig in gebruik. Met behulp van de gebruiksvriendelijke interface en de Tether app is de router binnen enkele minuten ingesteld. Het is ook mogelijk om via de Tether app netwerkinstellingen aan te passen vanaf een Android of iOS apparaat.

Nog meer gebruiksgemak


De TP-Link Archer C3200 Draadloze AC-Router heeft een speciaal gast netwerk, zodat bezoekers een verbinding krijgen afzonderlijk van het hoofdnetwerk. Met de functie Ouderlijk Toezicht kan er beheert worden welke apparaten op welke manier en wanneer toegang krijgen tot het internet. Bovendien is de TP-Link Archer C3200 Draadloze AC-Router voorzien van geavanceerde beveiligingsfuncties. Een WPA/WPA2 versleuteling zorgt voor een actieve verdediging tegen bedreigingen.

Producteigenschappen TP-Link Archer C3200 Draadloze AC-Router

Vergelijk product
Wireless LAN type (primair)802.11ac
Wireless (totaal)3200 Mbps

Netwerk

Gigabit LAN
 

Poorten & interfaces

Aantal poorten (RJ45)4

Poorten & interfaces

Aantal antennes6
USB host
Dual-band
Tri-band
Quad-band
IPv6
Uitgebreide producteigenschappen

Gerelateerde artikelgroepen TP-Link Archer C3200 Draadloze AC-Router

Wireless netwerk adapters
Klik hier voor Wireless netwerk adapters
 
Wireless Extenders
Klik hier voor Wireless Extenders
 

Links met betrekking tot TP-Link Archer C3200 Draadloze AC-Router

.   http://www.tp-link.com/en/products/details/cat-9_Archer-C3200.html


Alle genoemde prijzen zijn inclusief BTW, tenzij anders vermeld.

Met zorg wordt de productinformatie van elk product door ons vastgelegd. Mocht er naar uw mening toch iets niet kloppen, wilt u dan zo vriendelijk zijn om dit aan ons te melden. Aan foutieve of onvolledige informatie kunnen geen rechten ontleend worden. Prijzen zijn onder voorbehoud en kunnen wijzigen als gevolg van fouten, marktontwikkeling en/of dollarkoers.