Inloggen Registreren   0 producten € 0,00

Startech USB3.0 Mini Docking Station

562632
Startech USB3.0 Mini Docking Station | USB3SMDOCKHVStartech USB3.0 Mini Docking Station | USB3SMDOCKHVStartech USB3.0 Mini Docking Station | USB3SMDOCKHV
Beoordeling
Artikelnummer562632
FabrikantcodeUSB3SMDOCKHV
EAN code0065030858281
Fabrieksgarantie24 maanden
Verzendkosten€ 4,50 (binnen Nederland)
Levertijd2-3 werkdagen
Voorraadstatus
Geen voorraad
Leverancier heeft voorraad

€ 123,00

€ 101,65 excl. btw

  Stel een vraag  Verlanglijst
Met het USB3SMDOCKHV USB 3.0 mini docking station voor laptops kunt u uw Ultrabook™ of laptop veranderen in een mobiel werkstation, door toevoeging van een HDMI®- of VGA-video-uitgang, een USB 3.0 hub-poort en een gigabit Ethernet RJ45-poort, allemaal via één USB 3.0 hostverbinding – een reisvriendelijke oplossing voor problemen van moderne mobiele computers met beperkte verbindingspoorten

Daardoor hoeft u geen meerdere adapters meer mee te nemen. Door vier essentiële aansluitpoorten te veranderen in één comfortabel apparaat, is de USB3SMDOCKHV de perfecte laptopaccessoire. Het mini docking station heeft een licht, compact design dat prima in uw reistas past inclusief een geïntegreerde hostverbindingskabel die netjes in de behuizing van het docking station kan worden opgeborgen.

De mini-dock is een veelzijdige oplossing voor het aansluiten van een extra scherm op uw laptop, is voorzien van een HDMI video-uitgang met audio, of VGA video-uitgang, waardoor u twee populaire interfaces heeft voor de aansluiting van een tv, projector of monitor als een tweede scherm, met ondersteuning van resoluties tot 2048x1152 (QWXGA). Met behulp van de USB 3.0 interface met hoge bandbreedte (5 Gbps) voor een flexibele video-uitgang, een USB 3.0 hub-poort en gigabit Ethernet kunt u nu onderweg snel een multifunctioneel werkstation installeren, zonder een van uw USB-laptoppoorten te moeten opofferen.

De installatie is eenvoudig en probleemloos; het mini docking station downloadt automatisch het meest recente stuurprogramma als het wordt aangesloten op een Windows® systeem met een actieve netwerkverbinding.

Producteigenschappen Startech USB3.0 Mini Docking Station

Poorten & interfaces

Aantal USB3.2 Gen1 poorten type A
1
Cardreader
Aantal HDMI poorten
1 x
Aantal VGA / D-Sub poorten
1
Resolutie (max. | digitaal )
2048 x 1152 pixels

Kenmerken

Hostinterface
USB 3.2 Gen 1 Type-A
Microfoon, line-in ingang

Netwerk

Ethernet LAN
Aantal LAN poorten (RJ45)
1

Design

Kleur
Zwart
Materiaal behuizing
Kunststof

Energie

Type stroombron
USB

Geheugen

Overdrachtssnelheid
5 Gbit/s

Kenmerken

Connectiviteitstechnologie
Bedraad

Gewicht en omvang

Diepte
125 mm
Breedte
55 mm
Hoogte
17 mm
Gewicht
82 g

Links met betrekking tot Startech USB3.0 Mini Docking Station

.   http://nl.startech.com/product/USB3SMDOCKHV


Alle genoemde prijzen zijn inclusief BTW, tenzij anders vermeld.

Met zorg wordt de productinformatie van elk product door ons vastgelegd. Mocht er naar uw mening toch iets niet kloppen, wilt u dan zo vriendelijk zijn om dit aan ons te melden. Aan foutieve of onvolledige informatie kunnen geen rechten ontleend worden. Prijzen zijn onder voorbehoud en kunnen wijzigen als gevolg van fouten, marktontwikkeling en/of dollarkoers.