Inloggen Registreren   0 producten € 0,00

Asus RT-AC5300 Tri-band Gigabit Router

563835
Asus RT-AC5300 Tri-band Gigabit Router | 90IG0201-BM2G00Asus RT-AC5300 Tri-band Gigabit Router | 90IG0201-BM2G00
Beoordeling
Artikelnummer563835
Fabrikantcode90IG0201-BM2G00
EAN code4712900002430
Fabrieksgarantie36 maanden
VerzendkostenGratis (binnen Nederland)
LevertijdNiet meer leverbaar
Voorraadstatus
Geen voorraad
Geen voorraad leverancier

Geldig tot: 14 oktober 2018


De Asus RT-AC5300 tilt uw draadloze netwerk onmiddellijk naar het volgende niveau. De nieuwste NitroQAMT-technologie verhoogt de wifi-snelheden voor iedereen en elk apparaat in het drukke netwerk. Met de breedste wifi-dekking ooit, tri-band Smart Connect, link-aggregatie op enterpriseniveau, revolutionaire 8-client MU-MIMO plus totale beveiliging, is de RT-AC5300 veelzijdig en van topkwaliteit.

NitroQAMT-technologie - naadloze ervaring
Of u nu online aan het gamen bent in een verhit toernooi, of een live event aan het streamen in 4K/UHD, vertraging en buffering zijn simpelweg geen optie. De NitroQAMT (1024-QAM)-technologie op de RT-AC5300 levert een gecombineerde 5334Mbps wifi-snelheid, zodat iedereen op het netwerk kan profiteren van vloeiende streaming en online gaming met lage latentie.

Bandbreedte voor iedereen
De RT-AC5300 is de meester van het entertainment en kan alle apparaten ondersteunen die bezoekers meenemen. Het kan zelfs meerdere gelijktijdige Full HD 1080P streams handhaven. Naast het content-verbruik zorgt de RT-AC5300 voor een slimmere woning, dankzij ondersteuning voor IP-camera's, slimme thermostaten en een verscheidenheid aan apparaten die u nog niet eens bezit.

Onverslaanbare wifi-dekking
Met een vier-zenders, vier-ontvangers (4T4R) antenne-ontwerp verbeteren zowel het wifi-bereik als de signaalstabiliteit drastisch. AiRadar beamforming zorgt voor een gerichter wifi-signaal naar apparaten, zodat wifi-verbindingen sneller, duidelijker en sterker worden.

Meer banden betekent meer plaats voor apparaten
Een ASUS RT-AC5300 hebben is net zoiets als drie draadloze routers in één hebben. De twee afzonderlijke 5GHz draadloze banden - elk met snelheden tot 2167 Mbps - en de enkele 1000Mbps 2.4GHz draadloze band werken allemaal tegelijkertijd. Het is dus mogelijk om te profiteren van vertragingsloze online gaming, vloeiende 4K video streaming en ononderbroken downloads van bestanden, op elk apparaat dat is aangesloten op het thuisnetwerk.

• Met 4x4 antenne-ontwerp met AiRadar universele beamforming voor ongeëvenaarde dekking van draadloze signaal
• Link-aggregatie ondersteunt bijna 2Gbps bekabelde transmissie zodat meer apparaten kunnen profiteren van de hogere toegangssnelheid.
• Meervoudig capaciteit wifi met revolutionaire MU-MIMO technologie.
• AiProtection met Trend Microtm, met drie keer zo krachtige totale netwerkbeveiliging, plus krachtige functies voor ouderlijk toezicht en privacybescherming.

Over Asus routers:

FAST networking solutions (FARTHEST, EASY, SECURE, TRUSTED) (verste bereik, eenvoudig, veilig, betrouwbaar).
• PCMAG.com Readers' Choice Award voor router merk, 4 jaar op rij


Community Award 2016: De Hardware.Info Community Awards worden jaarlijks uitgereikt door de lezers en bezoekers van Hardware.Info aan de producten en merken die naar hun mening het meest toonaangevend waren in het afgelopen jaar. De HWI redactie speelt hierbij louter een faciliterende rol.

Producteigenschappen Asus RT-AC5300 Tri-band Gigabit Router

Wireless LAN type (primair)
Wi-Fi 5 (802.11ac)
Wireless (totaal)
5300 Mbps
Multiroom WiFi
USB host
Tri-band
Quad-band
IPv6

Netwerk

Gigabit LAN
Aantal LAN poorten (RJ45)
4
Dual-band

Antenne

Aantal antennes
8

Gerelateerde artikelgroepen Asus RT-AC5300 Tri-band Gigabit Router

Netwerkkabels RJ45
Klik hier voor Netwerkkabels RJ45
 
Wireless netwerk adapters
Klik hier voor Wireless netwerk adapters
 
Wireless Extenders
Klik hier voor Wireless Extenders

Links met betrekking tot Asus RT-AC5300 Tri-band Gigabit Router

.   https://www.asus.com/nl/Networking/RT-AC5300/overview/


Alle genoemde prijzen zijn inclusief BTW, tenzij anders vermeld.

Met zorg wordt de productinformatie van elk product door ons vastgelegd. Mocht er naar uw mening toch iets niet kloppen, wilt u dan zo vriendelijk zijn om dit aan ons te melden. Aan foutieve of onvolledige informatie kunnen geen rechten ontleend worden. Prijzen zijn onder voorbehoud en kunnen wijzigen als gevolg van fouten, marktontwikkeling en/of dollarkoers.