Inloggen Registreren   0 producten € 0,00

Apple Mini DisplayPort naar DVI Adapter

564023
Apple Mini DisplayPort naar DVI Adapter | MB570Z/BApple Mini DisplayPort naar DVI Adapter | MB570Z/BApple Mini DisplayPort naar DVI Adapter | MB570Z/BApple Mini DisplayPort naar DVI Adapter | MB570Z/B
Beoordeling
Artikelnummer564023
FabrikantcodeMB570Z/B
EAN code0885909630981
Fabrieksgarantie12 maanden
Verzendkosten€ 2,95 (binnen Nederland)
LevertijdNiet meer leverbaar
Voorraadstatus
Geen voorraad
Geen voorraad leverancier
Iedere Mac heeft een Mini DisplayPort waarop je met een adapter een extern beeldscherm of een projector kunt aansluiten. Op het beeldscherm kun je dan al je werk doen of je breidt er je desktop mee uit. In combinatie met de projector kun je in een synchrone weergave werken, zodat je bijvoorbeeld bij een presentatie hetzelfde ziet als je publiek.

Met de Mini DisplayPort-naar-DVI-adapter kun je een modern digitaal scherm met een DVI-connector aansluiten, zoals de 20- of 23-inch Apple Cinema Display. Raadpleeg de documentatie of neem contact op met de fabrikant van het beeldscherm om te controleren of je de juiste adapter kiest.

Producteigenschappen Apple Mini DisplayPort naar DVI Adapter

Kenmerken

Aansluiting 1
mini DisplayPort
Aansluiting 2
DVI-D
Aansluiting 1 type
Mannelijk
Aansluiting 2 type
Vrouwelijk
Lengte snoer
0.00 m
Kleur
Wit

Gerelateerde artikelgroepen Apple Mini DisplayPort naar DVI Adapter

USB Video adapters
Klik hier voor USB Video adapters
 
 

Alle genoemde prijzen zijn inclusief BTW, tenzij anders vermeld.

Met zorg wordt de productinformatie van elk product door ons vastgelegd. Mocht er naar uw mening toch iets niet kloppen, wilt u dan zo vriendelijk zijn om dit aan ons te melden. Aan foutieve of onvolledige informatie kunnen geen rechten ontleend worden. Prijzen zijn onder voorbehoud en kunnen wijzigen als gevolg van fouten, marktontwikkeling en/of dollarkoers.