Inloggen Registreren   0 producten € 0,00

OKI MC873dnv

564310
OKI MC873dnv | 45850622
Beoordeling
Artikelnummer564310
Fabrikantcode45850622
EAN code5031713065135
Fabrieksgarantie36 maanden
VerzendkostenGratis (binnen Nederland)
LevertijdNiet meer leverbaar
Voorraadstatus
Geen voorraad
Geen voorraad leverancier
Ontworpen om te presteren, met een hoge afdruksnelheid en efficiënt gebruik van verbruiksmaterialen. De MC873 A3-kleuren-MFP is ideaal voor meer veeleisende werkgroepen. Standaard automatisch dubbelzijdig afdrukken, kopiëren, scannen en faxen om het leven te vergemakkelijken. Dit optimaliseert ook de snelheid en het energieverbruik om zo elke besparing mogelijk te maken. Met afdruksnelheden tot 35 ppm, 9.5 seconden tot eerste afdruk en 10 seconden tot eerste kopie biedt de MC873 veilige en intuïtieve functies die een gemakkelijke en naadloze integratie mogelijk maakt alsook het beheer van elke documentworkflow.



Print smart om tijd en geld te besparen

Het beheren en afdrukken van uw documenten is zo veel eenvoudiger met tools die u de mogelijkheid bieden om een volledig assortiment van documenten in-house te creëren. De MC873 is geschikt voor een breed scala aan papiergewichten (tot 256gsm) en formaten (van A6 tot 1.3m banner) met een maximale papiercapaciteit tot 2.005 vellen voor extra flexibiliteit en intuïtieve document-management-technologie allemaal ingebouwd in één apparaat.

Betrouwbaarheid dankzij een standaard garantie van 3 jaar on-site

OKI's ultra-betrouwbare LED-technologie heeft minder bewegende delen, dit betekent minder slijtage en zorgt voor een uitzonderlijke betrouwbaarheid. Dit, plus duurzame componenten en een robuust design, stelt ons in staat om gebruikers te voorzien van gemoedsrust dankzij een standaard garantie van 3 jaar na registratie binnen 30 dagen na aankoop.


OKI All Inclusive garantie: Er zijn veel doorslaggevende redenen om een product te kiezen van OKI. Deze apparaten zijn geproduceerd in overeenstemming met de hoogste kwaliteit- en technologiestandaarden, die worden bevestigd door onafhankelijke testen, keer op keer. In feite zijn we zo overtuigd van de hoge kwaliteit van deze producten dat u gratis een verlenging van de standaard garantietermijn tot 3 jaar wordt aangeboden!
Registreer simpelweg uw product binnen 30 dagen na aankoop en profiteer van: next day on site service inclusief voorrijkosten, arbeidsloon en onderdelen. Alles gedekt door OKI, 3 jaar lang!

Producteigenschappen OKI MC873dnv

Afdrukken

Dubbelzijdig Printen
Printsnelheid (zwart)
35.0 ppm
Tijd tot 1e afdruk (zwart)
9.5 s
Printsnelheid (kleur)
35.0 ppm
Tijd tot 1e afdruk (kleur)
9.5 s
Maximale Printresolutie
1200x900 dpi
Aanbevolen Printvolume
75000 per maand
Max. Papierformaat
A3

Scannen

Optische Scanresolutie
600x600 dpi
Max. Scanformaat
Dubbelzijdig Scannen
Automatisch Scannen (ADF)

Faxen

Fax

Aansluitingen

PictBridge
Kaartlezer

Netwerk

WiFi
LAN Aansluiting
NFC
Mobiele printing technologieën
Apple AirPrint

Energie

Stroomverbruik (stand-by)
30.0 Watt
Stroomverbruik (gebruik)
850.0 Watt

Design

LCD Scherm
LCD Touch

Kenmerken

Gebruiksindicatie (max.)
0 per maand

Prestatie

Geheugen
1260 MB
Geluidsproductie
54 dB

Invoer- & uitvoercapaciteit

Aantal Invoerlades
4

Poorten & interfaces

USB-aansluiting

Gewicht en omvang

Gewicht
89.3 kg

Alle genoemde prijzen zijn inclusief BTW, tenzij anders vermeld.

Met zorg wordt de productinformatie van elk product door ons vastgelegd. Mocht er naar uw mening toch iets niet kloppen, wilt u dan zo vriendelijk zijn om dit aan ons te melden. Aan foutieve of onvolledige informatie kunnen geen rechten ontleend worden. Prijzen zijn onder voorbehoud en kunnen wijzigen als gevolg van fouten, marktontwikkeling en/of dollarkoers.