Inloggen Registreren   0 producten € 0,00

Creative Sound Blaster X7

564507
Creative Sound Blaster X7 | 70SB158000000
Beoordeling
Artikelnummer564507
Fabrikantcode70SB158000000
EAN code5390660185519
FabrieksgarantieGeen
VerzendkostenGratis (bij iDEAL of vooruitbetaling in NL)
LevertijdNiet meer leverbaar
Voorraadstatus Niet meer leverbaar
De Creactive Sound Blaster X7 is de ultieme upgrade voor professionele gamers en audioliefhebbers. Dit functierijke apparaat met ultra High Resolution Audio (HRA) fungeert als een externe USB DAC en een krachtige geluidsversterker met Bluetooth®-connectiviteit met lage latentie en een Dolby Digital-decoder.

Veel functies, één Sound Blaster X7
De Sound Blaster X7 is geschikt voor aansluiting op de meeste van uw verschillende audiocomponenten, met veel connectiviteitsopties in één kleine en aantrekkelijk verpakking.

24-bits Sound Blaster-audioprocessor
De Sound Blaster X7 is voorzien van de SB-Axx1T multi-core Digital Signal Processor (DSP) die spraak kan verwerken, audio kan herstellen en ingebouwde effecten van het apparaat kan verwerken en die ook een gecertificeerde Dolby Digital 5.1-decoder is.

Hij heeft een speciale, gepatenteerde EMU32-bus die tot 32 gelijktijdige audiostreams kan verwerken. Hierdoor kan de Sound Blaster X7 meerdere inputs en outputs afhandelen.

Bovendien helpt een audiochip de Sound Blaster X7 om audio van topkwaliteit te geven in stereo 5.1-configuraties tot 24-bits 192 kHz.

Supersnelweg voor ultra waarheidsgetrouwe digitale audio
Net zoals HDTV u meer details laat zien in films en TV-programma's, zorgt audio van hoge resolutie dat u meer details en nuances in het geluid kunt horen, zowel in games en films als in muziek.

De Sound Blaster X7 biedt een gladde supersnelweg voor digitale audio die de echtheid van het geluid behoudt vanaf het oorspronkelijke audiobestand op uw PC of Mac via een supersnel USB 2.0-audiopad naar een hoge resolutie 24-bits 192 kHz 127 dB DAC, rechtstreeks gekoppeld aan een krachtige ingebouwde versterker van 100 W.

De reis eindigt bij uw favoriete passieve luidsprekers en brengt u een onvervalste audio-ervaring van hoge kwaliteit.

Ga gamen en laat u imponeren
Een krachtige en omringend geluid zorgt dat u helemaal in uw spel opgaat. Sound Blaster X7 biedt precies dit en meer. Hij is ontworpen om harmonieus samen te werken met de huidige gamingconsoles, zoals de PlayStation 4 en de Xbox One. Verwelkom een nieuw en ongekend tijdperk voor uw consolegaming.

Gerelateerde artikelgroepen Creative Sound Blaster X7

Headsets
Klik hier voor Headsets
 
Headphones
Klik hier voor Headphones
 

Links met betrekking tot Creative Sound Blaster X7

.   http://nl.creative.com/p/sound-blaster/sound-blaster-x7


Alle genoemde prijzen zijn inclusief BTW, tenzij anders vermeld.

Met zorg wordt de productinformatie van elk product door ons vastgelegd. Mocht er naar uw mening toch iets niet kloppen, wilt u dan zo vriendelijk zijn om dit aan ons te melden. Aan foutieve of onvolledige informatie kunnen geen rechten ontleend worden. Prijzen zijn onder voorbehoud en kunnen wijzigen als gevolg van fouten, marktontwikkeling en/of dollarkoers.