Inloggen Registreren   0 producten € 0,00

OKI MC873dn, 35ppm, A3, USB/LAN

565516
Beoordeling
Artikelnummer565516
Fabrikantcode45850204
EAN code5031713064480
Fabrieksgarantie36 maanden
VerzendkostenGratis (binnen Nederland)
LevertijdNiet meer leverbaar
Voorraadstatus
Geen voorraad
Geen voorraad leverancier
De OKI MC873 A3-kleuren-MFP is ideaal voor meer veeleisende werkgroepen. Standaard automatisch dubbelzijdig afdrukken, kopiëren, scannen en faxen om het leven te vergemakkelijken. Dit optimaliseert ook de snelheid en het energieverbruik om zo elke besparing mogelijk te maken. Met afdruksnelheden tot 35 ppm, 9.5 seconden tot eerste afdruk en 10 seconden tot eerste kopie biedt de MC873 veilige en intuïtieve functies die een gemakkelijke en naadloze integratie mogelijk maakt alsook het beheer van elke documentworkflow.

Dankzij de betrouwbaarheid van OKI's bekroonde digitale Led-afdruktechnologie met uitgebreide kopieerfunctionaliteit te integreren in één snel, gemakkelijk te gebruiken apparaat, zorgt de MC873 voor uitstekende afdruk- en kopieerkwaliteit en uitgebreide functionaliteit voor scannen en documentbeheer.

sXP (smart Extendable Platform) van OKI zorgt ervoor dat de MC873 in het hart van uw documentworkflows past met een erg gebruiksvriendelijk, aanpasbaar 7-inch aanraakscherm om het apparaat te bedienen en alle documentfuncties te beheren.

Print smart om tijd en geld te besparen
Het beheren en afdrukken van uw documenten is zo veel eenvoudiger met tools die u de mogelijkheid bieden om een volledig assortiment van documenten in-house te creëren. De MC873 is geschikt voor een breed scala aan papiergewichten (tot 256gsm) en formaten (van A6 tot 1.3m banner) met een maximale papiercapaciteit tot 2.005 vellen voor extra flexibiliteit en intuïtieve document-management-technologie allemaal ingebouwd in één apparaat.

Lage total cost of ownership
De MC873 biedt aanzienlijke kostenbesparingen gedurende de levensduur dankzij de combinatie van uitzonderlijke energie-efficiëntie hoge capaciteit toner cartridges en veel papier besparende functies. Bovendien combineert deze slimme multifunctional 4 apparaten in één met mogelijkheden om te printer, faxen, kopiëren en scannen zonder extra kosten.

High definition scanning voor verbeterde documentworkflow
Het verstrekken van scherpe, snelle en nauwkeurige LED-scanning: met de MC873 kunt u uw documenten duidelijk en gemakkelijk digitaliseren. Daarbovenop kunt u direct scannen naar e-mail, USB, een netwerkmap of andere locaties. In combinatie met een uitzonderlijke printkwaliteit levert de scanner snelle, hoogwaardige documenten met automatische sorteerfuncties. Met LDAP, krijgt u direct toegang tot contact en e-mail gegevens van een bestaande directory server.

Voortreffelijke eigenschappen die u ondersteunen bij uw dagelijkse documentbehoeften
De MC873 wordt geleverd met sXP, een open platform voor het stroomlijnen van uw document-intensieve bedrijfsprocessen.

Dit op webdiensten gebaseerde platform biedt een naadloze integratie van deze slimme MFP's met uw bestaande systemen of oplossingen van derden, bijv. SENDYS Explorer LITE, ABBYY FineReader Sprint, smartPrintSuperVision en mobiele printoplossingen. Dit garandeert dat vastlegging, verdeling, beheer en uitvoer van uw documenten efficiënt wordt uitgevoerd en geïmplementeerd, waardoor de productiviteit van uw personeel verhoogd wordt.


OKI All Inclusive garantie: Er zijn veel doorslaggevende redenen om een product te kiezen van OKI. Deze apparaten zijn geproduceerd in overeenstemming met de hoogste kwaliteit- en technologiestandaarden, die worden bevestigd door onafhankelijke testen, keer op keer. In feite zijn we zo overtuigd van de hoge kwaliteit van deze producten dat u gratis een verlenging van de standaard garantietermijn tot 3 jaar wordt aangeboden!
Registreer simpelweg uw product binnen 30 dagen na aankoop en profiteer van: next day on site service inclusief voorrijkosten, arbeidsloon en onderdelen. Alles gedekt door OKI, 3 jaar lang!

Producteigenschappen OKI MC873dn, 35ppm, A3, USB/LAN

Afdrukken

Dubbelzijdig Printen
Printsnelheid (zwart)
35.0 ppm
Tijd tot 1e afdruk (zwart)
0.0 s
Printsnelheid (kleur)
35.0 ppm
Tijd tot 1e afdruk (kleur)
0.0 s
Maximale Printresolutie
Aanbevolen Printvolume
1 per maand
Max. Papierformaat
A3

Scannen

Optische Scanresolutie
600x600 dpi
Max. Scanformaat
Dubbelzijdig Scannen
Automatisch Scannen (ADF)

Faxen

Fax

Aansluitingen

PictBridge
Kaartlezer

Netwerk

WiFi
LAN Aansluiting
NFC

Energie

Stroomverbruik (stand-by)
30.0 Watt
Stroomverbruik (gebruik)
850.0 Watt

Design

LCD Scherm
LCD

Kenmerken

Gebruiksindicatie (max.)
75000 per maand

Prestatie

Geheugen
1260 MB
Geluidsproductie
0 dB

Invoer- & uitvoercapaciteit

Aantal Invoerlades
0

Poorten & interfaces

USB-aansluiting

Gewicht en omvang

Gewicht
64.0 kg

Links met betrekking tot OKI MC873dn, 35ppm, A3, USB/LAN

.   http://www.okidata.com/printers/multifunction/mc873


Alle genoemde prijzen zijn inclusief BTW, tenzij anders vermeld.

Met zorg wordt de productinformatie van elk product door ons vastgelegd. Mocht er naar uw mening toch iets niet kloppen, wilt u dan zo vriendelijk zijn om dit aan ons te melden. Aan foutieve of onvolledige informatie kunnen geen rechten ontleend worden. Prijzen zijn onder voorbehoud en kunnen wijzigen als gevolg van fouten, marktontwikkeling en/of dollarkoers.