Inloggen Registreren   0 producten € 0,00

StarTech PCIe HD video capture card

567088
StarTech PCIe HD video capture card | PEXHDCAP2StarTech PCIe HD video capture card | PEXHDCAP2StarTech PCIe HD video capture card | PEXHDCAP2
Beoordeling
Artikelnummer567088
FabrikantcodePEXHDCAP2
EAN code0065030862387
Fabrieksgarantie24 maanden
VerzendkostenGratis (binnen Nederland)
Levertijd2-3 werkdagen
Voorraadstatus
Geen voorraad
Leverancier heeft voorraad

€ 201,00

€ 166,12 excl. btw

  Stel een vraag  Verlanglijst
Met deze alles-in-een PCI Express opnamekaart kunt u 1080p HD-video en stereo-audio op uw computersysteem opnemen. Met meerdere video-ingangen inclusief HDMI, DVI, VGA en component, kan de opnamekaart de originele inhoud van diverse bronnen opnemen zoals computers, camcorders, beveiligingssystemen, POS-terminals en servers. Met H.264 codering is dit de perfecte oplossing voor het opnemen van high-definitionen video voor bewerken, compileren en archiveren.

De kaart kan worden geïnstalleerd in elke low-profile of full-profile PCIe-sleuf, inclusief vaste werkstations zoals 2U of 4U in een rack gemonteerde servers of mediacenters. De interne installatie van uw opnameapparaat via PCIe zorgt ervoor dat u videobeelden veilig en betrouwbaar kunt opnemen.

Neem video op in 1080p HD
U kunt dezelfde kwaliteit opnemen als door uw videobron aangeleverd, door video in high-definition 1080p met 30 frames per seconde op te nemen. In tegenstelling tot sommige opnameapparaten die alleen 480p met lage resolutie kunnen opnemen, is deze opnamekaart geschikt voor de output van de meeste A/V consumenten apparatuur.

Nu kunt u de output van uw computer, server of POS station opnemen bij het maken van softwarecursussen en opleidingsvideo's, zonder inferieure videokwaliteit voor lief te hoeven nemen

H.264 codering voor brede compatibiliteit
De bij de opnamekaart geleverde software codeert in H.264 -- 's werelds meest geaccepteerde videocode. Hoewel de kaart specifiek is ontworpen voor Windows® computers, garandeert H.264 codering dat de videobestanden die u opslaat compatibel zullen zijn met bijna elke videospeler zoals de mediasoftware op uw pc, Mac, iOS en AndroidT apparaten, zonder dat bewerken of converteren noodzakelijk is.

H.264 wordt ook breed ondersteund door de meeste softwareprogramma's inclusief Adobe Premiere® en Windows Media® Encoder. Bovendien kunt u met de software niet alleen video's opnemen en exporteren, maar ook screenshots maken, opnames inplannen en uw videobron direct streamen via het internet met online services zoals Twitch®.

Flexibele input oplossingen voor makkelijke compatibiliteit
Met meerdere A/V-inputopties kunt u opnemen vanaf vele verschillende bronnen inclusief HDMI, DVI, VGA, en component. U kunt deze opnamekaart ook combineren met A/V-adapters voor het opnemen van andere videobronnen zoals SDI met behulp van onze SDI-naar-HDMI-converter (SDI2HD). Ondersteuning van diverse A/V-apparaten is ideaal voor het archiveren van analoge videobeelden in een digitale database.

Bij het apparaat wordt ook gebruiksvriendelijke software geleverd die compatibel is met NTSC- en PAL-systemen, waardoor het is een must is voor professionele video-archiverings applicaties waarbij de mediabronnen per project kunnen verschillen.

Alle genoemde prijzen zijn inclusief BTW, tenzij anders vermeld.

Met zorg wordt de productinformatie van elk product door ons vastgelegd. Mocht er naar uw mening toch iets niet kloppen, wilt u dan zo vriendelijk zijn om dit aan ons te melden. Aan foutieve of onvolledige informatie kunnen geen rechten ontleend worden. Prijzen zijn onder voorbehoud en kunnen wijzigen als gevolg van fouten, marktontwikkeling en/of dollarkoers.