Inloggen Registreren   0 producten € 0,00

Startech 4 Port Portable USB 3.0 Hub, A

568207
Beoordeling
Artikelnummer568207
FabrikantcodeST43004UA
EAN code0065030861687
Fabrieksgarantie24 maanden
Verzendkosten€ 4,50 (binnen Nederland)
Levertijd2-3 werkdagen
Voorraadstatus
Geen voorraad
Leverancier heeft voorraad

€ 37,00

€ 30,58 excl. btw

  Stel een vraag  Verlanglijst
Deze 4-poorts draagbare USB 3.0 hub komt overeen met het stijlvolle design van uw MacBook of laptop met een soortgelijke matte zilveren look. De hub heeft een slanke, zilveren gezandstraalde behuizing die er geweldig uitziet naast uw Apple laptop, en omdat de behuizing van massief aluminium is, biedt het de lichtgewicht duurzaamheid die ideaal is voor reizen of desktopgebruik.

De hub heeft ook een langere 27 cm kabel, zodat u de flexibiliteit heeft om de hub en uw apparaten precies daar kunt plaatsen waar u ze nodig heeft.

Ziet er geweldig uit én breidt uw connectiviteit uit
Deze hoogwaardige USB hub in Apple-stijl biedt u een gemakkelijke manier om uw MacBook-connectiviteit uit te breiden. De hub heeft vier USB 3.0 (ook bekend als USB 3.1 Gen 1) hubpoorten in een compacte behuizing. De zilveren, gezandstraalde afwerking zorgt voor een unieke en stijlvolle look, vergeleken met traditionele hubs. Nu kan uw USB hub er net zo trendy en modern uitzien als uw MacBook of Ultrabook, of uw laptop met een soortgelijke look of kleur.

De geïntegreerde USB-kabel van de hub is lang genoeg om de USB 3.0 poort van uw laptop te bereiken, ongeacht waar de poort zich bevindt. Bovendien biedt de extra lange kabel meer plaatsingsmogelijkheden op uw bureau.

Draagbaar en robuust
Als u op zoek bent naar mobiliteit, dan kan deze hub u helpen. Door het compacte en lichtgewicht design is deze ideaal voor reizen. Bovendien kunt u, dankzij de geïntegreerde USB-kabel, de veelzijdige hub netjes in uw reistas opbergen, en het ongemak van een aparte voedingsadapter voorkomen.

De robuuste aluminium behuizing biedt betrouwbare bescherming, zodat de hub perfect is voor tijdens uw woon-werkverkeer. Bovendien neemt de compacte USB hub minimale ruimte op een bureau in beslag, zodat hij kan worden gebruikt in hot-desk of BYOD (Bring Your Own Device) omgevingen.

Bespaar geld en tijd
Deze hub met busvoeding is geschikt voor plug & play-installatie en hot-swappen, zodat u de hub snel kunt installeren zonder dat extra stuurprogramma's of software vereist zijn. U kunt ook het ongemak en de aanschafkosten van nieuwe apparaten voorkomen door de USB 3.0 hub voor uw huidige USB 2.0 en 1.x apparaten te gebruiken.

Reviews Startech 4 Port Portable USB 3.0 Hub, A

Producteigenschappen Startech 4 Port Portable USB 3.0 Hub, A

Kenmerken

LED indicatoren
onbekend
USB Powered
Hub-interfaces
USB 3.2 Gen 1 Type-A
Hostinterface
USB 3.2 Gen 1 Type-A
Snoerlengte
0.268 m
Certificering
RoHS, CE, FCC

Aansluitingen

Aantal poorten
4

Kenmerken

Kleur
Zilver/Wit
Materiaal
Aluminium, Kunststof

Design

Materiaal behuizing
Aluminium, Kunststof

Poorten & interfaces

USB 3.2 Gen 1 Type A
4 x

Gewicht en omvang

Gewicht
76 gram
Diepte
112 mm
Hoogte
18 mm
Breedte
36 mm

Prestatie

Overdrachtssnelheid
5000 Mbit/s

Gerelateerde artikelgroepen Startech 4 Port Portable USB 3.0 Hub, A

USB kabels & adapters
Klik hier voor USB kabels & adapters
 
 

Alle genoemde prijzen zijn inclusief BTW, tenzij anders vermeld.

Met zorg wordt de productinformatie van elk product door ons vastgelegd. Mocht er naar uw mening toch iets niet kloppen, wilt u dan zo vriendelijk zijn om dit aan ons te melden. Aan foutieve of onvolledige informatie kunnen geen rechten ontleend worden. Prijzen zijn onder voorbehoud en kunnen wijzigen als gevolg van fouten, marktontwikkeling en/of dollarkoers.