Inloggen Registreren   0 producten € 0,00

Joby GorillaPod Action Tripod incl. GoPr

569699
Beoordeling
Artikelnummer569699
FabrikantcodeJB01300
EAN code0817024013004
Fabrieksgarantie12 maanden
Verzendkosten€ 4,50 (binnen Nederland)
Levertijd4-7 werkdagen
Voorraadstatus
Geen voorraad
Leverancier heeft voorraad

€ 48,00

€ 39,67 excl. btw

  Stel een vraag  Verlanglijst
Joby Gorillapod Action Statief met clip voor GoPro
De Joby Gorillapod Action is een handig flexibel statief voor systeemcameraÈÃÍs en pro compact cameraÈÃÍs, van hetzelfde formaat als de Joby GorillaPod Hybrid. Met de flexibele poten is het statief echt in elke situatie te gebruiken. Er wordt bovendien een GoPro aansluiting meegeleverd die je eenvoudig in de snelkoppeling van het statief schuift. Daarmee is het statief ook ideaal voor de GoPro en voor andere action cams! De Gorillapod Action is uitgevoerd in matzwart en heeft deze opvallende rode voetjes. Doordat het statiefje buigzaam is en voorzien is van rubberen ringen kan het bovendien overal aan bevestigd worden.

Buigzaam statief voor elke situatie
Joby heeft haar assortiment uitgebreid met de Gorillapod Action. Deze Gorillapod is door de meegeleverde ÈàGoPro mountÈÃÍ in het bijzonder geschikt voor GoPro-cameraÈÃÍs maar heeft daarnaast ook een draagvermogen van 1kg. voor bevestiging van compacte systeemcameraÈÃÍs en hybride cameraÈÃÍs. En toch weegt het statiefje slechts 190 gram! De Joby Gorillapod Action kan dankzij de buigzame poten overal aan bevestigd worden: stenen, een leuning, een lantaarnpaal etc. Gorillapod Action staat garant voor stabiele video-opnamen met iedere actioncam.

Uniek en compact statief van de beste materialen
De Joby GorillaPod action is universeel inzetbaar. Bovenop het flexibele balhoofd van het statief zit namelijk een standaard - ÈÃÏ schroefdraad. Het balhoofd is bij fotografie tevens geschikt om de camera 90 graden te kantelen waardoor fotoÈÃÍs in de portretstand mogelijk worden. Alle onderdelen van Gorillapod Action zijn gemaakt van de beste materialen zoals Japans ABS kunststof van medische kwaliteit, Duits TPE rubber en schroeven van roestvrij-staal. Deze Gorillapod Action is van dezelfde hoge kwaliteit als de andere prijswinnende producten van Joby (o.a. Gorillapod SLR Zoom en Gorillapod Original). Voor alle Joby producten is twee jaar fabrieksgarantie geldig.

Alle genoemde prijzen zijn inclusief BTW, tenzij anders vermeld.

Met zorg wordt de productinformatie van elk product door ons vastgelegd. Mocht er naar uw mening toch iets niet kloppen, wilt u dan zo vriendelijk zijn om dit aan ons te melden. Aan foutieve of onvolledige informatie kunnen geen rechten ontleend worden. Prijzen zijn onder voorbehoud en kunnen wijzigen als gevolg van fouten, marktontwikkeling en/of dollarkoers.