Inloggen Registreren   0 producten € 0,00

WD Gold 10TB

570232
WD Gold 10TB | WD101KRYZ
Beoordeling
Artikelnummer570232
FabrikantcodeWD101KRYZ
EAN code0718037847733
Fabrieksgarantie60 maanden
VerzendkostenGratis (binnen Nederland)
LevertijdNiet meer leverbaar
Voorraadstatus
Geen voorraad
Geen voorraad leverancier
Schaal het met WD Gold.
Met een werkbelasting die tien keer zo hoog is als bij desktopschijven, maken WD Gold harde schijven gebruik van geavanceerde technologie die toonaangevende betrouwbaarheid, capaciteit, energiezuinigheid en prestaties levert. WD Gold harde schijven, die zijn ontworpen voor een veelheid aan datacenterspecifieke
toepassingen, zijn uiterst geschikt voor server- en opslagarrays met hoge beschikbaarheid die het meest robuuste opslagapparaat vereisen dat beschikbaar is met eersteklas 24/7 klantondersteuning.

Volledige reeks van capaciteiten voor traditionele harde schijven
Van servers op instapniveau tot high-end opslagsystemen op ondernemingsniveau, WD Gold harde schijven bieden de capaciteiten die zijn vereist voor de meest veeleisende datacenteromgevingen.

Hoge werkbelasting
WD Gold harde schijven zijn ontwikkeld voor werkbelastingen tot 550 TB per jaar, waarmee zij één van de hoogste capaciteiten van alle 3,5-inch harde schijven bieden. Daardoor zijn zij in staat prestaties en betrouwbaarheid te leveren in elke datacenteromgeving.

Hoge mate van betrouwbaarheid
Met een MTBF tot 2,5 miljoen uur leveren WD Gold harde schijven de hoogst mogelijke niveaus in duurzaamheid en betrouwbaarheid voor dag-en-nachtgebruik (24x7x365) in de meest veeleisende opslagomgevingen.

Bescherming tegen trillingen
De verbeterde RAFF-technologie omvat geavanceerde elektronica om de schijf te controleren en zowel
lineaire als rotationele trillingen in echttijd te corrigeren. Het resultaat is een aanzienlijke verbetering van de prestaties in omgevingen met veel trillingen in vergelijking met onze desktopschijven.

RAID-specifiek time-limited foutherstel (TLER)
Vermindert uitval als gevolg van uitgebreide herstelprocessen bij fouten in harde schijven die vaak voorkomen bij harde schijven voor desktopgebruik.

Dynamische fly height-technologie
De vluchthoogte van de diverse lees-/schrijfkoppen wordt in echttijd aangepast voor een optimale betrouwbaarheid.

Dubbele actuatortechnologie
Een koppositioneringsysteem met twee actuators voor nauwkeurigere positionering op de datasporen. De primaire actuator biedt grove verplaatsing via conventionele elektromagnetische aandrijfprincipes. De secundaire actuator maakt gebruik van piëzo-elektrische beweging voor fijnafstelling van de plaatsing van de kop voor een grotere nauwkeurigheid.

Getest op compatibiliteit
Alle WD Gold harde schijven worden uitgebreid getest in een reeks populaire OEM-opslagsystemen, SATA-controllers en hostbusadapters om eenvoudige integratie voor een Plug&Play-oplossing te waarborgen.
Eersteklas ondersteuning
Speciale 24x7 ondersteuning via de telefoon is inbegrepen bij elke WD Gold harde schijf.

Producteigenschappen WD Gold 10TB

Kenmerken

Capaciteit
10000 GB
Harddisk formaat
3.5 "
Cache geheugen
256 MB
Rotatiesnelheid
7200 rpm
HDD interface overdrachtsnelheid
6 Gbit/s

Gerelateerde artikelgroepen WD Gold 10TB

Harddisk behuizingen
Klik hier voor Harddisk behuizingen
 
IDE / SATA / SAS / M.2 Controllers
Klik hier voor IDE / SATA / SAS / M.2 Controllers
 
Harddisk Accessoires
Klik hier voor Harddisk Accessoires
SATA datakabels
Klik hier voor SATA datakabels
 
Harddisk Docks Extern
Klik hier voor Harddisk Docks Extern
 

Alle genoemde prijzen zijn inclusief BTW, tenzij anders vermeld.

Met zorg wordt de productinformatie van elk product door ons vastgelegd. Mocht er naar uw mening toch iets niet kloppen, wilt u dan zo vriendelijk zijn om dit aan ons te melden. Aan foutieve of onvolledige informatie kunnen geen rechten ontleend worden. Prijzen zijn onder voorbehoud en kunnen wijzigen als gevolg van fouten, marktontwikkeling en/of dollarkoers.