Inloggen Registreren   0 producten € 0,00

StarTech 3-IN-1 MDP TO VGA DVI OR HDMI A

570602
StarTech 3-IN-1 MDP TO VGA DVI OR HDMI A | MDPVGDVHD4KStarTech 3-IN-1 MDP TO VGA DVI OR HDMI A | MDPVGDVHD4KStarTech 3-IN-1 MDP TO VGA DVI OR HDMI A | MDPVGDVHD4KStarTech 3-IN-1 MDP TO VGA DVI OR HDMI A | MDPVGDVHD4K
Beoordeling
Artikelnummer570602
FabrikantcodeMDPVGDVHD4K
EAN code0065030861892
Fabrieksgarantie24 maanden
Verzendkosten€ 4,50 (binnen Nederland)
Levertijd1-2 werkdagen
Voorraadstatus
Geen voorraad
Leverancier heeft voorraad

€ 43,00

€ 35,54 excl. btw

  Stel een vraag  Verlanglijst
Bewaar deze compacte converter bij uw laptop terwijl u op reis bent, voor aansluiting op vrijwel elk(e) scherm, tv of projector

"3-in-1-adapter - mDP naar VGA, mDP naar DVI en mDP naar HDMI Maximale mobiliteit met geïntegreerde magnetische kabelmanager Verbazingwekkende beeldkwaliteit met ondersteuning van UHD 4K Compatibel met mDP Intel® ThunderboltT-apparaten die geschikt zijn voor output van een DisplayPort-signaal VESA gecertificeerd Plug & play installatie Compact Lichtgewicht "

"

Deze 3-in-1 reisadapter is een draagbare oplossing voor de aansluiting van uw Mini DisplayPort computer op een VGA-, DVI- of HDMI® -scherm.

De adapter is VESA-gecertificeerd voor gegarandeerde compatibiliteit met uw mDP-computer.

Stijlvolle connectiviteit voor MacBook Pro en MacBook Air

Deze reisadapter is voorzien van een stevige aluminiumbehuizing en heeft een geïntegreerde puur witte Mini DisplayPort-kabel. Naast dat de adapter er goed uitziet en goed werkt met elk mDP-apparaat, is het design van deze adapter speciaal ontworpen voor uw MacBook Air of MacBook Pro.

Alles-in-een videoconnectiviteit, met reizen in gedachten

In plaats van uw laptoptas te vullen met verschillende converters voor verschillende schermen, biedt deze 3-in-1 adapter alle video-uitgangen die u nodig hebt. Met VGA-, DVI- en HDMI-uitgangen kunt u met deze adapter de Mini DisplayPort-poort van uw laptop aansluiten op elk scherm in een vergaderruimte of klaslokaal, zonder dat u voor elk schermtype een aparte adapter hoeft mee te nemen.

Met ondersteuning van meerdere video-uitgangen en een lichtgewicht, compact design is deze adapter de ideale plug & play-oplossing voor op reis of BYOD (Bring Your Own Device) applicaties op kantoor.

Innovatieve, geïntegreerde kabelmanager

De adapter heeft een geïntegreerde magnetische bevestiging voor kabelbeheer. De magneet geleidt de breakout-kabel naar zijn plaats voor snelle en veilige opslag tijdens reizen, waardoor de adapter netjes in uw reistas wordt bewaard.

Verbazingwekkende beeldkwaliteit met ondersteuning van Ultra HD 4K

De HDMI-uitgang van deze adapter ondersteunt Ultra HD 4K resoluties, en biedt vier keer de beeldkwaliteit van high-definition 1080p. De HDMI-uitgang is ook neerwaarts compatibel met lagere resoluties, zoals 1080p en 720p, zodat de adapter ook bij uitstek geschikt is voor uw oudere videoapparatuur. De VGA- en DVI-uitgangen ondersteunen ook een maximale high-definition resolutie van 1920 x 1200, zodat u kunt blijven genieten van uitstekende videokwaliteit.

De reisadapter is compatibel met mDP Intel® ThunderboltT-apparaten die geschikt zijn voor output van een DisplayPort-signaal

De MDPVGDVHD4K wordt gedekt door een 2-jarige garantie en gratis levenslange technische ondersteuning van StarTech.com.

"

Producteigenschappen StarTech 3-IN-1 MDP TO VGA DVI OR HDMI A

Kenmerken

Aansluiting 1
mini DisplayPort
Aansluiting 2
HDMI + VGA + DVI-D
Maximale resolutie
3840 x 2160 pixels

Design

Kleur
Grijs

Poorten & interfaces

DisplayPort versie
1.2

Gewicht en omvang

Breedte
55 mm
Diepte
103 mm
Hoogte
15 mm

Gerelateerde artikelgroepen StarTech 3-IN-1 MDP TO VGA DVI OR HDMI A

USB Video adapters
Klik hier voor USB Video adapters
 
 

Alle genoemde prijzen zijn inclusief BTW, tenzij anders vermeld.

Met zorg wordt de productinformatie van elk product door ons vastgelegd. Mocht er naar uw mening toch iets niet kloppen, wilt u dan zo vriendelijk zijn om dit aan ons te melden. Aan foutieve of onvolledige informatie kunnen geen rechten ontleend worden. Prijzen zijn onder voorbehoud en kunnen wijzigen als gevolg van fouten, marktontwikkeling en/of dollarkoers.