Inloggen Registreren   0 producten € 0,00

Startech 3p USB 3.0 Hub met USB-C en GbE

573744
Startech 3p USB 3.0 Hub met USB-C en GbE | HB30C3A1GEStartech 3p USB 3.0 Hub met USB-C en GbE | HB30C3A1GEStartech 3p USB 3.0 Hub met USB-C en GbE | HB30C3A1GEStartech 3p USB 3.0 Hub met USB-C en GbE | HB30C3A1GEStartech 3p USB 3.0 Hub met USB-C en GbE | HB30C3A1GEStartech 3p USB 3.0 Hub met USB-C en GbE | HB30C3A1GE
Beoordeling
Artikelnummer573744
FabrikantcodeHB30C3A1GE
EAN code0065030864206
Fabrieksgarantie24 maanden
Verzendkosten€ 4,50 (binnen Nederland)
Levertijd2-3 werkdagen
Voorraadstatus
Geen voorraad
Leverancier heeft voorraad

€ 84,00

€ 69,42 excl. btw

  Stel een vraag  Verlanglijst
Als u een USB-C laptop hebt, maar onvoldoende andere belangrijke aansluitpoorten, dan kan deze hub uitkomst bieden. Deze hub combineert uw USB randapparatuur- en RJ45 netwerkaansluitingen in één comfortabele gecombineerde hub. USB 3.0 is ook bekend als USB 3.1 Gen 1.

Via de USB-C hostconnector biedt deze hub u drie traditionele USB-A poorten en een gigabit Ethernetverbinding, waardoor hij een onmisbare laptopaccessoire is. En door de geïntegreerde 30 cm lange kabel kunt u de hub, uw apparaten en uw netwerkverbinding precies plaatsen waar u ze nodig hebt.

Deze hub is ideaal voor bijna elke met USB-C uitgeruste laptop, zoals Chromebook Pixel, de Dell Latitude 11 5000 2-in-1 en de Dell XPS 12.

Profiteer van USB-C

Deze dynamische USB 3.0 hub heeft een geïntegreerde, gebruiksvriendelijke USB Type-C connector. De connector is klein en omkeerbaar en kan daarom eenvoudig worden geplaatst. Bovendien kunt u de connector met ongeacht welke kant omhoog aansluiten, met minder risico van beschadiging van uw poorten en minder frustratie.

Uw USB-C laptop of MacBook is lichtgewicht en draagbaar, maar wellicht ontbreekt het aan aansluitpoorten zoals vast internet. Omdat deze hub een gigabit Ethernetpoort heeft, kunt u verbinding maken met een netwerk op plaatsen waar Wi-Fi onbetrouwbaar of niet beschikbaar is.

Compact design voor mobiliteit of permanente plaatsing

Dankzij het compacte design en de lichtgewicht behuizing kunt u de hub en de meegeleverde voedingsadapter eenvoudig in uw laptoptas steken om uw connectiviteit uit te breiden als u reist.

Bovendien neemt de compacte USB 3.0 hub minimale ruimte in op uw bureau, zodat de hub perfect is voor hotdesks op kantoor (tijdelijke gasten) of BYOD (Bring Your Own Device) werkstations.

Extra lange kabel voorkomt frustratie

De geïntegreerde USB-kabel van de hub is lang genoeg om de USB 3.0 poort van uw laptop of tablet te bereiken, ongeacht waar de poort zich bevindt. Nu hoeft u zich geen zorgen te maken of gefrustreerd te raken wanneer de geïntegreerde kabel van uw hub te kort is voor aansluiting op de USB-poort van uw laptop.

Bovendien biedt de extra lange kabel meer plaatsingsmogelijkheden op uw bureau, zodat u gemakkelijker een comfortabele, efficiënte werkomgeving kunt maken.

Bespaar geld en tijd

Deze gebruiksvriendelijke hub wordt native ondersteund in de meeste besturingssystemen en u kunt hem snel installeren, zonder dat u extra stuurprogramma's of software nodig hebt. U kunt ook het ongemak en de aanschafkosten van nieuwe apparaten voorkomen door de USB 3.0 hub voor uw huidige USB 2.0 en 1.x apparaten te gebruiken.

Producteigenschappen Startech 3p USB 3.0 Hub met USB-C en GbE

Kenmerken

LED indicatoren
onbekend
Hostinterface
USB
Snoerlengte
0.3 m
Certificering
CE, FCC, TAA

Aansluitingen

Aantal LAN poorten
1

Kenmerken

Kleur
Zwart

Design

Materiaal behuizing
Kunststof

Gewicht en omvang

Gewicht
50 gram
Diepte
87 mm
Hoogte
14 mm
Breedte
45 mm

Gerelateerde artikelgroepen Startech 3p USB 3.0 Hub met USB-C en GbE

USB kabels & adapters
Klik hier voor USB kabels & adapters
 
 

Alle genoemde prijzen zijn inclusief BTW, tenzij anders vermeld.

Met zorg wordt de productinformatie van elk product door ons vastgelegd. Mocht er naar uw mening toch iets niet kloppen, wilt u dan zo vriendelijk zijn om dit aan ons te melden. Aan foutieve of onvolledige informatie kunnen geen rechten ontleend worden. Prijzen zijn onder voorbehoud en kunnen wijzigen als gevolg van fouten, marktontwikkeling en/of dollarkoers.