Inloggen Registreren   0 producten € 0,00

Efteling Tycoon [PC]

636451
Beoordeling
Artikelnummer636451
Fabrikantcode-
EAN code3546430133422
FabrieksgarantieGeen
Verzendkosten€ 4,50 (binnen Nederland)
LevertijdNiet meer leverbaar
Voorraadstatus
Geen voorraad
Geen voorraad leverancier
Iedereen herinnert zich nog wel de Efteling uit zijn of haar jeugd. Ezeltje Strekje met de gouden dukaten, dromen in Droomvlucht of dat eerste ritje in de Python. En wat is er nu leuker dan herinneringen ophalen en nostalgie van weleer te voelen.

Efteling Tycoon neemt spelers mee naar de Efteling. Hun missie: Bouw je eigen Efteling park met alle originele Efteling attracties zoals bijvoorbeeld "Fata Morgana" en "Vogel Rok" en wordt de beste Manager van de Efteling ooit!. Laat je bezoekers een duizelingwekkende rit maken in de "Python" of stuur ze de lucht in met de "Pagode". Terwijl je bezoekers in het park rondlopen kom je alle bekende  guren tegen, zoals Pardoes, Langnek en vele anderen.

Kenmerken:

- Word baas van je eigen efteling park
- Maak het park zoals jij het altijd al had gewild
- Inclusief alle originele attracties
- Ontmoet je favoriete karakters zoals Langnek, Pardoes en de Fakir
- Speciale opdrachten die allemaal te maken hebben met de efteling sprookjes
- Unlock verborgen filmpjes.

Alle genoemde prijzen zijn inclusief BTW, tenzij anders vermeld.

Met zorg wordt de productinformatie van elk product door ons vastgelegd. Mocht er naar uw mening toch iets niet kloppen, wilt u dan zo vriendelijk zijn om dit aan ons te melden. Aan foutieve of onvolledige informatie kunnen geen rechten ontleend worden. Prijzen zijn onder voorbehoud en kunnen wijzigen als gevolg van fouten, marktontwikkeling en/of dollarkoers.