Inloggen Registreren   0 producten € 0,00

Startech KVM Switch DVI USB

691838
Beoordeling
Artikelnummer691838
FabrikantcodeSV231DDVDUA
EAN code0065030835725
Fabrieksgarantie24 maanden
VerzendkostenGratis (binnen Nederland)
Levertijd2-3 werkdagen
Voorraadstatus
Geen voorraad
Leverancier heeft voorraad

€ 240,00

€ 198,35 excl. btw

  Stel een vraag  Verlanglijst
De SV231DDVDUA 2-poort KVM-switch voor twee monitoren (DVI VGA) biedt een complete oplossing voor het omschakelen van multimedia, waarmee gebruikers twee computers op twee beeldschermen kunnen bedienen met behulp van een USB-muis/toetsenbord.

Deze KVM-switch ondersteunt hoge-resolutie video en heeft per computerverbinding één VGA- (analoge) en één DVI-I-aansluiting, waarbij tussen de aangesloten computers ook de audio kan worden omgeschakeld.

De DVI/VGA KVM-switch is voor vrijwel elke toepassing te gebruiken en beschikt over een geïntegreerde 2-poort USB-hub, waarmee USB 2.0-apparaten kunnen worden gedeeld tussen de aangesloten computers en u geen dubbele randapparatuur hoeft aan te schaffen.

De KVM-switch is geschikt voor elke werkplek en is ontworpen als compact bureaumodel in een robusste, metalen behuizing voor duurzame prestaties.

NB: Als u een digitaal scherm op de DVI-consolepoort aansluit, raden wij u aan een digitale DVI-D-kabel te gebruiken. Als u echter een analoog scherm aansluit (adapter vereist), raden wij u aan een DVI-I- of een DVI-A-kabel te gebruiken.

Met 3 jaar garantie en gratis levenslange technische ondersteuning door StarTech.com.

StarTech.com Voordeel
- Hoge-resolutie DVI- en VGA-poorten voor vrijwel elke configuratie met twee beeldschermen; zelfs op één pc met DVI VGA en één pc met twee DVI-uitgangen kan er met de KVM-switch in deze configuratie een adapter worden gebruikt
- Dankzij de geïntegreerde USB 2.0 hub en microfoon-/audiopoorten heeft u volledige multimediacontrole over twee computers en kunt u USB-randapparatuur delen, waardoor de kosten voor dubbel apparaten vervallen
- Geen software of drivers nodig - volledig onafhankelijk van het besturingssysteem

Producteigenschappen Startech KVM Switch DVI USB

Aantal computers
2

Kenmerken

Rackmount (19")
Kleur
Zwart

Aansluitingen

Aansluiting video
VGA/DVI-I

Poorten & interfaces

Hoofdtelefoonuitgangen
3

Gewicht en omvang

Diepte
163 mm
Hoogte
57 mm
Breedte
160 mm
Gewicht
750 gram

Videokaart

Maximale resolutie
1920 x 1200 pixels

Design

Materiaal behuizing
Staal

Alle genoemde prijzen zijn inclusief BTW, tenzij anders vermeld.

Met zorg wordt de productinformatie van elk product door ons vastgelegd. Mocht er naar uw mening toch iets niet kloppen, wilt u dan zo vriendelijk zijn om dit aan ons te melden. Aan foutieve of onvolledige informatie kunnen geen rechten ontleend worden. Prijzen zijn onder voorbehoud en kunnen wijzigen als gevolg van fouten, marktontwikkeling en/of dollarkoers.