Inloggen Registreren   0 producten € 0,00

Brennenstuhl Reisstekker NL>Zuid Afrika

728401
Beoordeling
Artikelnummer728401
Fabrikantcode1508460
EAN code4007123566334
Fabrieksgarantie12 maanden
Verzendkosten€ 4,50 (binnen Nederland)
Levertijd2-3 werkdagen
Voorraadstatus
Geen voorraad
Leverancier heeft voorraad

€ 8,50

€ 7,02 excl. btw

  Stel een vraag  Verlanglijst
Goede kwaliteit veilige reisadapter
Adapter waarmee u Nederlandse apparaten kunt aansluiten op stopcontacten in Zuid-Afrika, Swaziland en Lesotho. Diverse andere kleinere landen kunnen deze stekker gebruiken, kijk daarom voor een volledige lijst op de link bij 'gebruiksaanwijzing' hierboven.

Specificaties:
- type F vrouwelijk - type M mannelijk (zie informatie hieronder)
- met randaarde
- max 250 V / 16A

Let op!
Dit is een reisadapter die het mogelijk maakt uw apparaten in een buitenlands stopcontact te gebruiken, of apparaten uit het buitenland geschikt te maken voor een Nederlands stopcontact. Deze reisadapter set is geen stroomomvormer!

Zoekt u de juiste adapter voor uw (vakantie)bestemming?
Klik op de link bij gebruiksaanwijzing en controleer welke adapter hoort bij uw vakantiebestemming. Hier vind u een overzicht van alle voorkomende stopcontacten en stekkers en een overzicht van 214 landen met bijbehorend contact en stekker. Uiteraard kunt u ook telefonisch contact met ons opnemen en zoeken wij de juiste adapter voor u.

Type M
Type M lijkt op type D, maar de pinnen zijn dikker en groter. Daarnaast is het amp rage van stekker M groter dan bij type D, vandaar dat je type M ook terug kan vinden in India, Sri Lanka, Nepal en Namibi ¢ wanneer zwaardere toestellen van stroom moeten worden voorzien. Sommige contactdozen zijn compatibel met zowel stekkers van het type D als M. In Isra ¢l worden M-stekkers ook gebruikt voor aan de muur vastgemaakte airconditioningsapparaten of voor zware wasmachines.

Type F
Type F is de geaarde variant van type C, met bovenaan en onderaan metalen strips die contact maken met de aardingsclipjes van de stopcontacten. Deze stekker heeft officieel afgekort CEE 7/4 en wordt vaak "Schukostekker" genoemd. Dit is de Europese standaardstekker. "Schuko" is het acroniem van "Schutzkontakt", wat Duits is voor "aardingscontact". De stekker werd kort na de Eerste Wereldoorlog in Duitsland ontworpen. De niet geaarde type C stekkers passen wel in een type F contactdoos, de type F stekkers passen niet in een niet-geaarde type C contactdoos.

Alle genoemde prijzen zijn inclusief BTW, tenzij anders vermeld.

Met zorg wordt de productinformatie van elk product door ons vastgelegd. Mocht er naar uw mening toch iets niet kloppen, wilt u dan zo vriendelijk zijn om dit aan ons te melden. Aan foutieve of onvolledige informatie kunnen geen rechten ontleend worden. Prijzen zijn onder voorbehoud en kunnen wijzigen als gevolg van fouten, marktontwikkeling en/of dollarkoers.