Inloggen Registreren   0 producten € 0,00

Microsoft Windows 7 H. Prem. Family Pack

900499
Beoordeling
Artikelnummer900499
FabrikantcodeGFC-00235
EAN code882224898232
Fabrieksgarantie
Verzendkosten€ 4,50 (binnen Nederland)
LevertijdNiet meer leverbaar
Voorraadstatus Niet meer leverbaar
Dit Family Pack bestaat uit drie Upgrade licenties welke op 1 dvd staan. Zowel 32 bit als 64 bit versies zijn met deze Upgrade familiy Pack te upgraden. De NL versie wordt begin 2010 verwacht, echter is het nog niet 100% zeker dat deze er ook gaat komen.

LET OP: Indien u nu gebruik maakt van een Nederlandse XP of Vista versie kan het noodzakelijk zijn om een nieuwe installatie uit te voeren waarbij er tijdens de installatie gevraagd wordt naar de originele Windows XP of Vista media.

Niemand houdt van wachten, dus willen we allemaal dat onze pc's goed presteren. we hebben geprobeerd een aantal manieren te vinden om de prestaties van pc's met Windows 7 te verbeteren. We hebben het besturingssysteem zo ontworpen dat het sneller reageert en eenvoudiger in gebruik is.

Beste entertainmentervaring op uw pc
Met Windows 7 Home Premium Family Pack, dat een rijke en dynamische entertainmentervaring op uw pc biedt, kunt u eenvoudig een thuisnetwerk maken en al uw favoriete foto's, video's en muziek delen. U kunt zelfs televisie kijken, onderbreken, terugspoelen of opnemen zodat u het waar of wanneer u maar wilt kunt bekijken.

Wat betekent VUP of UPGRADE
Dit betreft een "Version Upgrade Package". Hiermee kan een oudere versie worden geüpgrade. Om te kunnen upgraden heeft u een legitieme Windows Vista versie nodig. Er wordt door zowel Microsoft als door Informatique ondersteuning gegeven op de software.

Bij alle retail pakketten van Windows 7 wordt een 32- en 64-bit installatie geleverd
Let op: Vista 32-bit kan niet worden geüpgrade naar Windows 7 64-bit, wel middels 'clean install'

Links met betrekking tot Microsoft Windows 7 H. Prem. Family Pack

.   http://www.microsoft.com/netherlands/windows/windows-7/whats-new.aspx
.   http://windows.microsoft.com/nl-NL/windows7/products/windows-7/compare-editions


Alle genoemde prijzen zijn inclusief BTW, tenzij anders vermeld.

Met zorg wordt de productinformatie van elk product door ons vastgelegd. Mocht er naar uw mening toch iets niet kloppen, wilt u dan zo vriendelijk zijn om dit aan ons te melden. Aan foutieve of onvolledige informatie kunnen geen rechten ontleend worden. Prijzen zijn onder voorbehoud en kunnen wijzigen als gevolg van fouten, marktontwikkeling en/of dollarkoers.