Inloggen Registreren   0 producten € 0,00

bequiet! Pure Loop AIO watercoolerbe quiet! introduceert een gloednieuwe productlijn van all-in-one waterkoelingsoplossingen. Pure Loop 120mm is de waterkoeler bij uitstek voor alle prijsbewuste gebruikers die op zoek zijn naar hoge prestaties en een stille werking. Eigenschappen als een dubbel ontkoppelde pomp, geoptimaliseerde Pure Wings 2-ventilator, een gemakkelijk toegankelijke bijvulpoort en flexibele slangen met nylon sleeves maken de Pure Loop stil, betrouwbaar en veelzijdig, terwijl de witte LED-verlichting op het koelblok en het zwarte design een hoge visuele standaard zetten.

Dubbel ontkoppelde pomp voor een stille en betrouwbare koeling
Pure Loop waterkoelers hebben een dubbel ontkoppelde pomp om de overdracht van trillingen te verminderen. Door de pompbehuizing op de slangen te monteren is hij ontkoppeld van het CPU-koelblok en de radiator. Bovendien wordt door middel van rubbers in de behuizing een extra ontkoppelingslaag aangebracht. Pure Loop wordt geleverd met een Pure Wings 2-ventilator, die voorzien is van negen airflow-geoptimaliseerde ventilatorbladen voor een perfecte luchtstroom en een extreem laag geluidsniveau. Een vernikkelde koelplaat zorgt voor efficiënte koelprestaties bij alle gangbare desktopprocessoren en maakt het gebruik van liquid metal-koelpasta mogelijk.

Handige installatie- en navulmogelijkheden
De zeer flexibele slangen met nylon sleeves zorgen voor een comfortabele installatie, zelfs in behuizingen met beperkte inbouwruimte, en verhogen de levensduur van de Pure Loop door het voorkomen van buisbreuken, zelfs na verloop van tijd. Als getuigenis van de betrouwbaarheid van de nieuwe serie waterkoelers is er een gemakkelijk toegankelijke bijvulpoort op de radiator geplaatst, zodat de koelvloeistof om de twee jaar of wanneer nodig kan worden bijgevuld voor maximale prestaties gedurende een lange levensduur. Een fles koelvloeistof van 100 ml is inbegrepen in de verpakking en is goed voor minimaal zes keer bijvullen.

Opvallend design met subtiele LED-verlichting
Pure Loop wil niet alleen een hoge standaard zetten voor de prestaties van betaalbare waterkoelers, maar ook voor het uiterlijk. Daarom heeft be quiet! gekozen voor een volledig zwart design van de ventilatoren, radiator en slangen, zodat Pure Loop er in elke PC-kast geweldig uitziet. Het zwarte design wordt geaccentueerd door het geborsteld aluminium koelblok en visueel versterkt door de subtiele witte LED-verlichting. Dit maakt Pure Loop tot een echte blikvanger.

Pure Loop heeft volledige mainstream socket-ondersteuning
Dankzij een handig montagesysteem ondersteunt Pure Loop alle huidige desktopprocessoren van Intel en AMD, met uitzondering van AMD Threadripper (Socket TR4/sTRX4). De Pure Loop 120mm wordt geadviseerd voor Intel Core i3 en AMD Ryzen 3 (of lager).
  • Weergave
  • Er zijn 4 producten gevonden
Artnr Omschrijving Ga Prijs
207467 be quiet! Pure Loop 120mm Water Cooler 36 € 84,90 Bestel
207468 be quiet! Pure Loop 240mm Water Cooler 36 € 94,90 Bestel
207469 be quiet! Pure Loop 280mm Water Cooler 36 € 104,90 Bestel
207470 be quiet! Pure Loop 360mm Water Cooler 36 € 119,90 Bestel
Verklaring gebruikte symbolen
Genoemde prijzen zijn inclusief 21% BTW