Inloggen Registreren   0 producten € 0,00

Mijn Informatique

  Per email
  Openstaande facturen
  Uw profiel
  Overzicht orders
  Verlanglijst
  Overzicht facturen
  Overzicht PC offertes
  Uitloggen
Inloggen
Bestaande klanten kunnen met hun inloggegevens inloggen op “Mijn Informatique”. Op “Mijn Informatique” vind je een overzicht van alle lopende en afgehandelde offertes, orders, facturen enz.

Ook tijdens het bestelproces kun je inloggen. Ons systeem neemt dan automatisch alle eerder opgegeven informatie als NAW gegevens en aflever- en factuuradres over. Je hoeft dus niet alle gegevens opnieuw in te voeren.

Let op: Inloggen tijdens het bestellen is niet noodzakelijk. Als je jouw inloggegevens niet bij de hand hebt, kun je dus gewoon bestellen door alle gevraagde gegevens opnieuw in te voeren.

Terug naar boven 

Jouw profiel
Hier tref je alle gegevens aan die bij ons bekend zijn, waaronder je naam en adresgegevens, je klantnummer en het door jou opgegeven standaard afleveradres. In “Jouw profiel“ kun je tevens jouw wachtwoord wijzigen.

Terug naar boven 

Overzicht facturen
Hier vind je een overzicht van alle facturen die op jouw klantnaam staan. Je kunt zo heel eenvoudig de factuur opzoeken van een eerder gekocht product, bijvoorbeeld voor het claimen van garantie.

Terug naar boven 

Openstaande facturen
Koop je op rekening dan zie je hier de nog openstaande facturen staan.

Terug naar boven 

Overzicht orders
Hier tref je een overzicht aan van alle lopende en eerder geplaatste orders. Bij de lopende orders kun je de status opvragen door er op te klikken.

Terug naar boven 

Overzicht PC offertes
Heb je een offerte aangevraagd voor een Informatique PC, dan vind je deze hier terug.

Terug naar boven 

Verlanglijst
Hier vind je de producten die je op jouw verlanglijstje geplaatst hebt. Het is de bedoeling dat je op deze lijst de producten plaatst die je voornemens bent om te gaan kopen. Zo kun je eenvoudig in de gaten houden of de prijs verandert en of het product op voorraad is. Tevens hebben wij dan meer inzicht wat de wensen van onze klanten zijn, zodat we onze inkoop en eventuele acties hierop kunnen afstemmen.

Terug naar boven 

Uitloggen
Uitloggen doe je door rechts bovenin jouw scherm op “uitloggen“ te klikken. Je gaat vervolgens automatisch terug naar de homepagina.

Terug naar boven