Inloggen Registreren   0 producten € 0,00

Mijn Informatique

  Per email
  Openstaande facturen
  Snelkeuzelijst
  Uw profiel
  Overzicht orders
  Verlanglijst
  Overzicht facturen
  Overzicht PC offertes
  Uitloggen
Inloggen
Bestaande klanten kunnen met hun inloggegevens inloggen op “Mijn Informatique”. Op “Mijn Informatique” vindt u een overzicht van alle lopende en afgehandelde offertes, orders, facturen enz.

Ook tijdens het bestelproces kunt u inloggen. Ons systeem neemt dan automatisch alle eerder opgegeven informatie als NAW gegevens en aflever- en factuuradres over. U hoeft dus niet alle gegevens opnieuw in te voeren.

Let op: Inloggen tijdens het bestellen is niet noodzakelijk. Als u uw inloggegevens niet bij de hand hebt, kunt u dus gewoon bestellen door alle gevraagde gegevens opnieuw in te voeren.

Terug naar boven 

Uw profiel
Hier treft u alle gegevens aan die bij ons bekend zijn, waaronder uw naam en adresgegevens, uw klantnummer en het door u opgegeven standaard afleveradres. In “Uw profiel“ kunt u tevens uw wachtwoord wijzigen.

Terug naar boven 

Overzicht facturen
Hier vindt u een overzicht van alle facturen die op uw klantnaam staan. U kunt zo heel eenvoudig de factuur opzoeken van een eerder gekocht product, bijvoorbeeld voor het claimen van garantie.

Terug naar boven 

Openstaande facturen
Koopt u op rekening dan ziet u hier de nog openstaande facturen staan.

Terug naar boven 

Overzicht orders
Hier treft u een overzicht aan van alle lopende en eerder geplaatste orders. Bij de lopende orders kunt u de status opvragen door er op te klikken.

Terug naar boven 

Overzicht PC offertes
Heeft u een offerte aangevraagd voor een Informatique PC, dan vindt u deze hier terug.

Terug naar boven 

Verlanglijst
Hier vindt u de producten die u op uw verlanglijstje geplaatst heeft. Het is de bedoeling dat u op deze lijst de producten plaatst die u voornemens bent om te gaan kopen. Zo kunt u eenvoudig in de gaten houden of de prijs verandert en of het product op voorraad is. Tevens hebben wij dan meer inzicht wat de wensen van onze klanten zijn, zodat we onze inkoop en eventuele acties hierop kunnen afstemmen.

Terug naar boven 

Snelkeuzelijst
Elk product op deze website kunt u op uw snelkeuze lijst zetten. Deze snelkeuze lijst is bedoeld om het bestellen van producten die u met regelmaat aanschaft te vergemakkelijken. U kunt hierbij denken aan verbruiksartikelen zoals toners en cartridges. Staan ze eenmaal op uw snelkeuze lijst, dan hoeft u ze niet steeds opnieuw op te zoeken.

Terug naar boven 

Uitloggen
Uitloggen doet u door rechts bovenin uw scherm op “uitloggen“ te klikken. U gaat vervolgens automatisch terug naar de homepagina.

Terug naar boven