Inloggen Registreren   0 producten € 0,00

Nieuwsbericht

Canon introduceert de PowerShot G12 & SX30 IS


Canon presenteert de nieuwe norm: de PowerShot G12
De PowerShot G12 is het nieuwste model in de meervoudig bekroonde PowerShot G-serie waar professionals over de hele wereld op vertrouwen. Het nieuwe model biedt fotografen toonaangevende flexibiliteit, krachtige allround-prestaties, professionele functionaliteit en ondersteunt een breed assortiment accessoires.

Terwijl hij de klassieke handling en controle van zijn voorganger heeft behouden, is de PowerShot G12 ontwikkeld om zowel professionals als liefhebbers superieure prestaties te bieden. Canon's HS System, 720p HD-movie opnamen en de Hybrid IS zijn nieuwe functies die bijdragen aan de hoge kwaliteit van de foto's en videobeelden. Een nieuw frontwieltje verbetert de handling en schakelt snel om naar handmatige bediening. De PowerShot G12 is bovendien compatibel met een nieuwe optionele lensadapter, die bij het inzoomen met de lens meeschuift voor volledige dekking over het hele zoombereik. De PowerShot G12 is beschikbaar vanaf begin oktober.

Canon PowerShot G12
Canon PowerShot G12


Overtref uw ambities - Canon introduceert de baanbrekende PowerShot SX30 IS met 35x optische zoom en geavanceerde fotografische functionaliteit.
De PowerShot SX30 IS is een krachtige camera met een 24mm ultragroothoekobjectief met 35x optische zoom - verlegt Canon vandaag de grenzen van zijn assortiment compacte superzooms. Dit nieuwe model is de opvolger van de PowerShot SX20 IS en combineert hoogwaardige Canon optiek met een reeks geavanceerde imaging technologieŁn. De nieuwe camera is het ideale hulpmiddel voor liefhebbers van fotografie die een krachtige, all-in-one camera zoeken voor al hun creatieve bezigheden.
De PowerShot SX30 IS is de ideale camera voor elke situatie en biedt volledig handmatige instellingen, kan HD-movies opnemen en biedt een aantal creatieve en automatische opnameprogramma's.

Canon PowerShot SX30 IS
Canon PowerShot SX30 IS