Inloggen Registreren   0 producten € 0,00

Orderstatus en Voorraad

  Orderstatus
  Pakket traceren
  Levertijd   Voorraadindicatie
Orderstatus
Na elke bestelling ontvangt u een orderbevestiging waarop u kunt zien of een order uitleverbaar is. Is een order nog niet uitleverbaar dan ziet u per product of deze voorradig is. In principe houden wij elke order vast totdat deze volledig uitleverbaar is. Wilt u alvast een gedeelte van de order ontvangen of afhalen, belt u dan met onze klantenservice, zij kunnen de order voor u splitsen. Houd echter in dit geval wel rekening met dubbele verzendkosten.

Benieuwd naar de status van uw order? Bellen kan natuurlijk ook (010 5191666).

Terug naar boven 

Levertijd

Op werkdagen voor 22.00 uur online besteld, de volgende dag in huis!

Als een order volledig uitleverbaar is of als u producten bestelt die voorradig zijn, dan heeft u uw bestelling in principe de volgende werkdag in huis. Als u producten bestelt die niet bij ons, maar wel bij onze leverancier op voorraad zijn, reken dan op 2 á 3 werkdagen.

Terug naar boven 

Voorraadindicatie
Op de website staat bij elk product de voorraadindicatie aangegeven. Klik bovenaan de pagina op de betekenis van deze symbolen.

Terug naar boven 

Traceren van uw order
Na het bestellen ontvangt u via e-mail een orderbevestiging. Vervolgens krijgt u op het moment dat Informatique uw bestelling verzendt een verzendmelding met daarop uw trackingnummer. U kunt met dit nummer uw bestelling traceren en volgen. Er zit een tijd van max. 24 uur tussen het verzenden van de orderbevestiging en het kunnen volgen van het pakket op de website van PostNL of DHL.

Terug naar boven