Inloggen Registreren   0 producten € 0,00

Orderstatus en Voorraad

  Orderstatus
  Pakket traceren
  Levertijd   Voorraadindicatie
Orderstatus
Na elke bestelling ontvang je een orderbevestiging waarop je kunt zien of een order uitleverbaar is. Is een order nog niet uitleverbaar dan zie je per product of deze voorradig is. In principe houden wij elke order vast totdat deze volledig uitleverbaar is. Wil je alvast een gedeelte van de order ontvangen of afhalen, bel dan met onze klantenservice, zij kunnen de order voor je splitsen. Houd echter in dit geval wel rekening met dubbele verzendkosten.

Benieuwd naar de status van jouw order? Bellen kan natuurlijk ook (010 5191666).

Terug naar boven 

Levertijd

Op werkdagen voor 22.00 uur online besteld, de volgende dag in huis!

Als een order volledig uitleverbaar is of als je producten bestelt die voorradig zijn, dan heb je jouw bestelling in principe de volgende werkdag in huis. Als je producten bestelt die niet bij ons, maar wel bij onze leverancier op voorraad zijn, houd dan rekening met de aangegeven levertijd op de productpagina.

Terug naar boven 

Voorraadindicatie
Op de website staat bij elk product de voorraadindicatie aangegeven. Klik bovenaan de pagina op de betekenis van deze symbolen.

Terug naar boven 

Traceren van je order
Na het bestellen ontvang je via e-mail een orderbevestiging. Vervolgens krijg je op het moment dat Informatique jouw bestelling verzendt een verzendmelding met daarop je trackingnummer. Je kunt met dit nummer jouw bestelling traceren en volgen via internet. Er zit een tijd van max. 24 uur tussen het verzenden van de orderbevestiging en het kunnen volgen van het pakket op de website van PostNL of DHL. Zie voor het traceren en volgen van zendingen via PostNL deze link en voor zendingen van DHL deze link.

Terug naar boven